• 瀏覽: 268,253
  • 回覆: 1,839
  • 追帖: 33
暴徒成日都叫啦
我在前線幫你擋子彈, 你在後方俾我插西窿

熱賣及精選
我信

回覆 引用 TOP

暴徒真係好賤格
支持佢地班人更可恥,賤格

引用:
原帖由 煙如織 於 2019-9-9 12:55 PM 發表

自由西係公開的秘密啦!
真心不知道........現在才知道.....!!

好難想一個13歲小女孩........日接幾百個男人.......仲要無錢收.........!!

免責聲明:本人的內容及圖片.並不打算向任何人.提供任何資訊.並且不構成任何建議.儘管所有資料乃本人秉誠提供.並相信資料之.來源可靠.也不表示本人.保證任何資料.均屬完整.可靠.準確.具時效或適用於任何用途.本人不負任何法律責任
所以是不是應該設立監師會呢?

回覆 引用 TOP

唔出奇

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 風雨同程 於 2019-9-9 12:34 PM 發表

這些暴徒既無腦,也無德!

反對《逃犯條例》爭議仍尚未平息,警民衝突無日無之。行政會議成員羅范淑芬今天(9日)早上接受香港電台英文台節目《Backchat》,稱有年輕少女為一些勇士(Warriors)提供免費性愛,又指已確認真有其事(I think we have confirmed that this is a true case.)。
https://cdn.hk01.com/di/medi ...

引用:
原帖由 walkera2006 於 2019-9-9 12:39 PM 發表

又一件保皇垃圾上咗腦亂噏一通
鍵盤勇武冇份食,唔順氣呀?

引用:
原帖由 注冊技工 於 2019-9-9 12:46 PM 發表

連登仔唔好話呢D係爭取民主呀
可否加上文字講解一下圖中細節

從前習慣一人,喜歡看天色藍藍風在滲,愛與疾風競賽,笑著去孤獨行...
飯焦會叫示威者做warrior? 我諗佢講緊黑警機會大啲

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 walkera2006 於 2019-9-9 12:39 PM 發表

又一件保皇垃圾上咗腦亂噏一通
佢當年同689提供唔少聖服務啦!

🧟‍♂️👹👽👺
引用:
原帖由 風雨同程 於 2019-9-9 12:34 PM 發表

這些暴徒既無腦,也無德!

反對《逃犯條例》爭議仍尚未平息,警民衝突無日無之。行政會議成員羅范淑芬今天(9日)早上接受香港電台英文台節目《Backchat》,稱有年輕少女為一些勇士(Warriors)提供免費性愛,又指已確認真有其事(I think we have confirmed that this is a true case.)。
https://cdn.hk01.com/di/medi ...
羅范表示:我好L羨慕佢地.......有冇人做吓好心!!

內容屬實 除非唔係

引用:
原帖由 中國香港001 於 2019-9-9 12:57 PM 發表

因為後生冇常識,所以越後生越多性病,唔好亂嚟。
台灣小學生已經識走粉.......真心勁到無朋友........中學已經日日接老闆搵契爺.....!!
想在台灣食嫩草好易......因為生活困難........反為在香港少有......!!
原來香港小朋友真的手無寸鐵.........兄弟落場玩兩手........!!

免責聲明:本人的內容及圖片.並不打算向任何人.提供任何資訊.並且不構成任何建議.儘管所有資料乃本人秉誠提供.並相信資料之.來源可靠.也不表示本人.保證任何資料.均屬完整.可靠.準確.具時效或適用於任何用途.本人不負任何法律責任
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]