• 瀏覽: 269,307
  • 回覆: 1,839
  • 追帖: 33
啲女應該係有錢收既,衹不過係金主比,都係搵食既

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 愛心大使 於 2019-9-9 01:03 PM 發表

/JL1AlGE_STjuUS2b_7IaRZ3lDG13CBUqRCNa5kQjWuY?v=w1280r16_9
睇羅飯燋芬呢個樣就知道性 ...
佢有689 都苦悶?

🧟‍♂️👹👽👺
自由閪不嬲都有,大驚小怪

回覆 引用 TOP

唔好比我講中,陸續有相同case出來曝光

引用:
原帖由 風雨同程 於 2019-9-9 12:34 PM 發表

這些暴徒既無腦,也無德!

反對《逃犯條例》爭議仍尚未平息,警民衝突無日無之。行政會議成員羅范淑芬今天(9日)早上接受香港電台英文台節目《Backchat》,稱有年輕少女為一些勇士(Warriors)提供免費性愛,又指已確認真有其事(I think we have confirmed that this is a true case.)。
https://cdn.hk01.com/di/medi ...
有錢出錢丶有力出力丶有波出波丶有西出西! 時代大革命! 黃衛兵萬歲! 十年後再清算新四人幫!

回覆 引用 TOP

佢咁講真係傻仔

回覆 引用 TOP

腥港最後變成亂柒八糟亂葬崗,咁典可以仲唔走呢!

回覆 引用 TOP

勇士應該比番100蚊

引用:
原帖由 狄克 於 2019-9-9 01:04 PM 發表

吳文遠今次講得非常有道理

雞嚟姐...何必咁著緊
重點是人家的孩子死不完...............!!

免責聲明:本人的內容及圖片.並不打算向任何人.提供任何資訊.並且不構成任何建議.儘管所有資料乃本人秉誠提供.並相信資料之.來源可靠.也不表示本人.保證任何資料.均屬完整.可靠.準確.具時效或適用於任何用途.本人不負任何法律責任

回覆 引用 TOP

慘,衰過做雞

這個世界老散何其多,你我就是其中的一個;
我喜愛證券市場,因它是我的遊樂場!
亂市做英雄,英雄造亂市;
好股有好報,輸極有個譜!
(感受生活,活在當下 ; 我要積極面對人生!)

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 投訴即被禁訪 於 2019-9-9 12:54 PM 發表

飯焦你有無提供聖服務給689
咁既貓樣點食得落?

其實呢啲噉嘅靚妹,俾人昆去卜野,好多人都知,好多都係而家的黑教師,教佢哋去奉獻身體俾d暴徒屌, 使曬距地腦,好撚陰質,而家啲老竇老母真係要睇住自己個女,有啲男嘅黑教師,自己都屌埋一份,真係要小心,呢啲冚家鏟,如果啲父母知道,真係要出嚟舉報佢哋,如果唔係,盞有更多人受害🤣

回覆 引用 TOP

自由西Cheap過妓女

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 安迪2000 於 2019-9-9 13:06 發表

唔好比我講中,陸續有相同case出來曝光
最好快啲, 比啲有仔女既黃絲打擊一下

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]