• 瀏覽: 269,308
  • 回覆: 1,839
  • 追帖: 33
引用:
原帖由 宇宙熱情的隊長 於 2019-9-9 12:57 發表

係咪少女就見人見智,但屎忽幾好肉,應該幾好推........
咁好推, 難怪咁多暴徒賣命

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
慰安豉油雞

回覆 引用 TOP

提示: 違規內容已被屏蔽
應該吳文x都有份食, 而家好撚驚俾人篤爆, 所以咁緊張, 不過只係包唔住火嘅, 好快有一件半件走出嚟篤爆佢哋, 睇住嚟,實有報應🤣

回覆 引用 TOP

係都去四/五星酒店,後樓梯又焗又臭空氣差又污糟。😎

睇羅飯燋芬呢個樣就知道性生活好苦悶
所以要不停諗其它性愛情景幫自己幻想從而提高性情趣

羅議員,請問你又有什麼解決方案呢?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wongjeanng 於 2019-9-9 12:52 PM 發表

有圖有真相
10212739 10212740 10212741 10212742
嘩嘩嘩
我都要換黑衫

其實我本身都想保障椒芬唔想講, 其實佢身世好慘, 佢老母係做慰安婦生佢出黎, 所以佢成日覺得, 女人大個左就係慰安婦

同暑假做援交妹一樣

回覆 引用 TOP

全港人人所共知 除非班少女走出來提供證據證明自己清白

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 宇宙熱情的隊長 於 2019-9-9 12:57 PM 發表

係咪少女就見人見智,但屎忽幾好肉,應該幾好推........
呀宇你食飯未呀

吳文遠今次講得非常有道理

雞嚟姐...何必咁著緊

引用:
原帖由 風雨同程 於 2019-9-9 12:34 發表

這些暴徒既無腦,也無德!

反對《逃犯條例》爭議仍尚未平息,警民衝突無日無之。行政會議成員羅范淑芬今天(9日)早上接受香港電台英文台節目《Backchat》,稱有年輕少女為一些勇士(Warriors)提供免費性愛,又指已確認真有其事(I think we have confirmed that this is a true case.)。
https://cdn.hk01.com/di/medi ...

附件

lkk.gif(573.16 KB)

2019-9-9 01:05 PM

引用:
原帖由 葉問前傳 於 2019-9-9 01:01 PM 發表

羅范表示:我好L羨慕佢地.......有冇人做吓好心!!
你無病呀..........16歲一日比人輪幾十次........一個星期都玩爛呢......!!
佢地父母好可憐........做生做死養大個女.........比人當發洩工具仲要無錢收.........崩潰未.....!!

免責聲明:本人的內容及圖片.並不打算向任何人.提供任何資訊.並且不構成任何建議.儘管所有資料乃本人秉誠提供.並相信資料之.來源可靠.也不表示本人.保證任何資料.均屬完整.可靠.準確.具時效或適用於任何用途.本人不負任何法律責任

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]