• 瀏覽: 266,948
  • 回覆: 1,839
  • 追帖: 33
引用:
原帖由 風雨同程 於 2019-9-9 12:34 PM 發表

這些暴徒既無腦,也無德!

反對《逃犯條例》爭議仍尚未平息,警民衝突無日無之。行政會議成員羅范淑芬今天(9日)早上接受香港電台英文台節目《Backchat》,稱有年輕少女為一些勇士(Warriors)提供免費性愛,又指已確認真有其事(I think we have confirmed that this is a true case.)。
https://cdn.hk01.com/di/medi ...
班仆街冚家鏟點會無腦!係無人性!!!!
無腦嘅係班傻閪提供免費性服務!傻閪賤過雞!!

從前習慣一人,喜歡看天色藍藍風在滲,愛與疾風競賽,笑著去孤獨行...

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
義士嘅訴求

女人
缺一不可

飯焦你有無提供聖服務給689

🧟‍♂️👹👽👺
引用:
原帖由 聖闘士星矢 於 2019-9-9 12:51 PM 發表

自由西?
台灣勁多..........好多16歲就失身........如果傳來香港........男人有福了.....!!
在台灣已經有10年歷史以上........台灣女很多都好污濁........但外表你睇唔出....!!

免責聲明:本人的內容及圖片.並不打算向任何人.提供任何資訊.並且不構成任何建議.儘管所有資料乃本人秉誠提供.並相信資料之.來源可靠.也不表示本人.保證任何資料.均屬完整.可靠.準確.具時效或適用於任何用途.本人不負任何法律責任
你情我願,

回覆 引用 TOP

咎由自取,不值得同情

回覆 引用 TOP

自由西係公開的秘密啦!

1757年,英法兩國為爭奪美洲殖民地拼戰至第三年,
我們摩根族就只打剩我最後一個人了
引用:
原帖由 像流星 於 2019-9-9 12:51 PM 發表

當初台灣太陽雞夠有人話假,點知咁有太陽雞女皇...底下有萬千隻雞...
咪係囉,所以啲人話邊個站有人死,有人信唔出奇,反正連CCTV咁基本既證據都唔撚夠膽攞出嚟,學黑警講有合理懷疑囉

引用:
原帖由 healchu 於 2019-9-9 12:54 PM 發表

義士嘅訴求

女人
缺一不可
未成年的女性呀.........有錢都未必有得食.........仲要係名校出身........這邪教比法輪X好......!!

免責聲明:本人的內容及圖片.並不打算向任何人.提供任何資訊.並且不構成任何建議.儘管所有資料乃本人秉誠提供.並相信資料之.來源可靠.也不表示本人.保證任何資料.均屬完整.可靠.準確.具時效或適用於任何用途.本人不負任何法律責任

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 清風水靜 於 2019-9-9 12:55 PM 發表

台灣勁多..........好多16歲就失身........如果傳來香港........男人有福了.....!!
在台灣已經有10年歷史以上........台灣女很多都好污濁........但外表你睇唔出....!! ...
因為後生冇常識,所以越後生越多性病,唔好亂嚟。

原來做完暴徒除左有錢, 重有女

回覆 引用 TOP

如果是真,就好悲哀

好剌激,女既載口罩,男既載住防毒口罩做,做完都唔知對方係乜水

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]