• 瀏覽: 711,514
  • 回覆: 105
  • 追帖: 273
+537
引用:
原帖由 BosomFriend 於 2019-9-10 09:40 AM 發表
元朗天主教中學 黑學生只係識講粗口🤬
副校長做得好👍👍

https://www.facebook.com/kenny.s ... c_ref=ARTl8PF-nYRc2 ...
天主教中學係元朗差不多最差的中學

引用:
原帖由 鬼屋深情的駱駝 於 2019-9-10 11:04 AM 發表
講真義載呢D真係高危,三唔識七,講兩句乜光復乜革命就信晒人地,一上車就完全係砧板上既肉。好心就話真係車你番屋企姐,衰D既直接係車上老強,玩完仲分分鐘知你唔敢報警、唔敢話俾其它人聽,真係食過番尋味。真心想講一句唔好咁傻啦,呢個所謂“革命”裡面有大把有私心既人混水摸魚
仲有就係交友app上吹自己出過前線,做過勇武,呃果d女仔開房,呢個係個女仔自己係爛燈post出黎架。識左唔夠一日就開房,事後個女 ...
就算報警都無用,自願上車告唔入

引用:
原帖由 alibabala 於 2019-9-10 01:13 PM 發表

應該只有警察有執法權吧?
警察不在、市民和港鐵工作人員也只能譴責他。
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news ... 0910_00822_001.html

引用:
原帖由 鬼屋深情的駱駝 於 2019-9-10 01:10 PM 發表
我都覺得果個911恐襲流流地,佢地邊有咁既吉士?最多咪又去美領果度扮下孝子默哀
如果係堅,阿爺可以重手出擊兼拉曬和理非班幫兇,當然唔好玩咁大

引用:
原帖由 PhotoEE 於 2019-9-10 05:25 PM 發表

一定到 x 2
一定到x 3

引用:
原帖由 pptinapp 於 2019-9-10 05:35 PM 發表

希望你啱,但可能建制派變成少數派,本來的拉布,拖政府後腿的事,變成必然,所有對民生,對香港人有利的事,因為泛民需要怨氣生存,必將反對! ...
你覺得新增的選票真係會去曬泛民?你唔俾一半去建制?你未計和理非自己的仔女因為暴力令到前途盡毀加輕輕指責仔女導致反目成仇而破裂家庭的選票,你唔好忘記未表態的人都仲有好多

引用:
原帖由 alexlovesuki 於 2019-9-10 05:28 PM 發表

隻隻曱由爆頭至收貨~

大埔果隻係入埸版😉

流血呱呱嘈!

你老尾~呢班仆街,打平民,有邊次吾係扑穿頭?幾十年都血流披面呀!

呢班含家剷,有手軟過咩?正短命種! ...
但大埔果單坊間回響好似無以前咁大,對比811甚至831

引用:
原帖由 9wai 於 2019-9-10 05:28 PM 發表

呢個姓李嘅仆街根本就係繼續催眠班"未來主人翁",等佢地以為真係為自己嘅未來而戰,聽完李+x咁講,班曱甴更加唔會收手!
而家反而驚佢收手,721由曱甴們七成支持變到而家得返三成支持,根本而家大部份人開始厭倦,題外話,今天太古城管理層抗議舉行未經批准的集會

引用:
原帖由 gofifi 於 2019-9-10 05:39 PM 發表

大和解其實都係中央立場
原因只有大道理一條
水能載舟 亦能覆舟
如果肯回到奔向大同 民族復興之路
中央絕對既往不咎
但如果要繼續抽水 挖牆角 什至搞破壞
咁中央鐵定會好好同佢清算 ...
相信而家搞大和解的機會細左好多,雖然話整平台,林鄭整到個形勢係泛民唔妥協就會停所謂太和解

引用:
原帖由 pptinapp 於 2019-9-10 07:10 PM 發表

新增的是大量年青選票,建制不樂觀呀!
你唔記得泛民內訌呢樣野咩?你覺得年青人會一定投俾傳統民主派,我個人覺得類似朱西迪的所謂票王區區都有,而且高度集中票源添,傳統泛民內憂外患都唔慌好得去邊,仲有,咁容易選個代表出來,佢地團結度咩?

引用:
原帖由 noeru0315 於 2019-9-10 07:15 PM 發表

唔知呀,人哋發俾我,我都話疑似咯
咁啲曱甴可以阿哥阿妹,點解唔可以係個事主出嚟講呢?
如果係真就今天唔會出禁制令啦

引用:
原帖由 大叔5935 於 2019-9-10 07:19 PM 發表

犯民咁做可能仲輸得多。
同意,硬又唔夠硬,軟又唔夠軟,反而堅持可能仲多票

引用:
原帖由 Gooooooal 於 2019-9-10 07:26 PM 發表

無鼓油行黎佢地含蕉呀嘛
假若願意暫時免佢地牌費共渡時艱,又贏返唔少掌聲

引用:
原帖由 33Chris 於 2019-9-10 08:17 PM 發表

成班垃圾真係好驚畀人舉報咁款
一來各懷鬼胎,二來個個扮大佬想持勢寧人,只要幾次中伏後個個都想甩身

引用:
原帖由 noeru0315 於 2019-9-10 08:27 PM 發表

大叔要包埋唱歌跳舞呢啲娛興節目㗎喎
大叔可能會表演少林功夫加唱歌跳舞

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]