• 瀏覽: 711,287
  • 回覆: 157
  • 追帖: 273
+537
引用:
原帖由 Chilie 於 2019-9-13 01:22 AM 發表

冇錯,可能毛伯伯做嘅“錯”,喺某一個角度睇係“對”都唔定。大鍊鋼也是
清除異己係每個新上台統治者一定會做嘅事,我唯一質疑毛澤東嘅,係文革令太多學生加入批鬥,倫常大亂

引用:
原帖由 問題少年1 於 2019-9-13 01:31 AM 發表

如果係真,E神真仆街
藝人既嘢,唔好咁認真,我從來對呢班人既品格無期望

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2019-9-13 01:36 AM 發表

唔好玩啦,人地點會為曱甴連國內市場都唔要?
佢仲要返內地巡唱架
其實呢個係公關問題,呢個時世,唔識避忌會死人㗎

引用:
原帖由 大叔5935 於 2019-9-13 01:38 AM 發表

我唔知道師兄有幾大年紀,但中美要做到平分春色,我估計多15-20年年就得,即係2047前!
我仲要做多20年先退休,無意外應該睇到既

引用:
原帖由 jandm 於 2019-9-13 01:41 AM 發表

雖然早左D,但都問定。如果投完票,有調查員問投左邊個,點答?對家?
我會唔答

引用:
原帖由 20031210 於 2019-9-13 02:01 AM 發表

暴動預左
到時會呼籲旅客同一般市民莫到人多擠迫地方,正常人都心照啦
香港作為中國領土一部分,國家做生日維港中心煙花照放
BTW你放唔放煙花佢地都會暴動,既然係咁何必取消 ...
問題係香港有好多人真係唔識食,照去睇煙花,而每次呢啲活動,警察要用大量人手做人群管制,但現在啲人手去曬招呼曱甴。大量人聚集有事發生又無警力,仲有人趁亂搞事,就好易有人命傷亡,風險實在太高,我覺得絕對博唔過

引用:
原帖由 dorachicken 於 2019-9-13 02:11 AM 發表

無計啦,真正大陸人而家又有幾多仲用cash
所以有時世事好得意,因為國內偽鈔太多,反而造就電子貨幣盛行

引用:
原帖由 問題少年1 於 2019-9-13 02:18 AM 發表

點解今次沒有歌手出來發聲,是否怕了班暴徒
邊有人敢站邊呀,中港兩家佢地都想食,唔出聲對佢地嚟講係上策

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]