• 瀏覽: 710,843
  • 回覆: 12
  • 追帖: 273
+537
引用:
原帖由 noeru0315 於 2019-9-8 06:38 PM 發表

都就嚟完成,阿爺唔出手,香港政府又唔做嘢,係咪諗住等個顏色革命成功先做嘢
無可能成功奪權,因為這是中國人地方

引用:
原帖由 炎夏中心的貓奴 於 2019-9-8 07:02 PM 發表
曱甴破壞了的東西,一律不要維修,等支持曱甴班垃圾承受返曱甴破壞的後果。到清算曱甴家族時,再將所需維修費用計入去。
對啊,將主要搞手繩之以法後,用佢地的資產作費用,否則對我們普通市民不公平

引用:
原帖由 後天平平手機 於 2019-9-9 08:47 AM 發表

黃人節目鏗昌集已經解釋左冇人死 班友而家反屈d自殺既人被自殺 真係好痴線
每場直播全國都有人睇住咖,好似睇奧運咁😂😂

引用:
原帖由 ina_macau 於 2019-9-9 09:15 AM 發表

睇華人移民史,有個華二代係秘魯做烤雞成了百萬富翁。
靠自己能力搵到錢果類人有好多辛酸史外人不會知的,辛酸是必經之路,跨過了已贏80%

引用:
原帖由 ckm 於 2019-9-10 06:02 PM 發表

我有晒心理準備單嘢要玩一年半載😑
再亂3個月服務業都死得😱😱

引用:
原帖由 y98141 於 2019-9-10 06:23 PM 發表

旅遊同酒店會行先一步
50蚊酒店自助任食
50入海洋公園迪迪尼
50蚊坐昂平纜車⋯
吾知喜定悲

引用:
原帖由 上環 於 2019-9-10 08:34 PM 發表

咁快就收左二隻豬,証明大叔呢個貼好多連登仔係度睇緊
我不是邪教燈仔,只是最近才上返黎睇下專家們的時事討論,都成10年無上香討

引用:
原帖由 fhhfgjhh 於 2019-9-10 08:55 PM 發表
修例風波:官媒指港有人9.11發動恐襲 無差別屠殺內地人

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news ... 0910_00822_001.html
黎真?

引用:
原帖由 歸去來兮 於 2019-9-11 12:12 PM 發表

睇到醫護今天還實名登報要求五大訴求 就可以想像他們是何等的不識抬舉 弱智
可能醫護工作壓力大,中央係時候要在香港開返幾間人民醫院,幫忙舒緩一下香港醫院,收幾貴都得!有買中國保險就可報銷

引用:
原帖由 jandm 於 2019-9-11 11:19 PM 發表

爛登仔話唔知咩咩咩國家都係由唱歌開始,搞搞下可推翻政權
原來昨晚牠們是唱。曱歌?我以為讀性經

引用:
原帖由 Mannerdm 於 2019-9-11 11:39 PM 發表

準備為港民撒退?
再促進融合,好事黎,不過要光明正大的港人才適用🥳🥳

引用:
原帖由 @star@ 於 2019-9-12 10:50 AM 發表
騎劫中秋節,呢班正仆街。
和平集會問題不大,香港將色嘛
自己不合作要玩暴力,仆街吾好喊

引用:
原帖由 ahmei 於 2019-9-12 11:30 AM 發表

成日講到啲醫護好忙,應該只是某一部分吧。
自己有時都要去醫院,見到佢地都好唔算好忙。
以前, 啲姑娘乜屎都做,換埋床舖。而加,分工好細,又有外緩,應該幫輕唔少啦。可能夜班就少人啲,同埋唔夠人推輪床幫入院病人上房就真。 ...
覺得辛苦咪無撚做囉

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]