• 瀏覽: 711,132
  • 回覆: 11
  • 追帖: 273
+537
https://www.facebook.com/368513580020590/posts/1339997446205527/

呢d曱甴婆想出名,係咪要幫幫佢

引用:
原帖由 bobo_wong 於 2019-9-9 02:10 AM 發表

個鞋抽+廢腦,比返車$啦。

幫凶黑衣又係超樣衰,三尖八角
賤人真係有樣睇

引用:
原帖由 RogerVsPete 於 2019-9-9 02:14 AM 發表

大叔,你有冇諗過你啲朋友見到呢個留言,就會發覺原來你就係香討大叔😂
黃屎應該唔睇香討,黃屎睇嘢一向選擇性睇

聽今日警方簡報會,o記李sir好似話已取得單眼女嘅醫療報告,睇嚟好快會水落石出。

引用:
原帖由 wong7fai 於 2019-9-9 06:38 PM 發表

我都盡咗少少責任
舉報咗幾個暴徒
有 ref No.

👍👍

引用:
原帖由 fhhfgjhh 於 2019-9-9 11:20 PM 發表
數百名市民響應網上呼籲,晚上10時左右,在太古城中心高唱網民創作的反修例歌曲「願榮光歸香港」,以及高叫口號。

在網上呼籲召集的時間,已有大批市民在太古城中心第一期各層列隊,高叫「五大訴求、缺一不可」「光復香港、時代革命」、「香港人加油」等口號,市民在中心內聚集超過40分鐘,期間商場的管理公司未有阻止市民聚集,也沒有管理員干預集會。

https://news.rthk.hk/ ...
愚人太古大雜燴,e家醒咗搵有冷氣地方

引用:
原帖由 大叔5935 於 2019-9-11 05:39 PM 發表

叫佢紅福堂請返個勇敢員工先,仲要炒咗決定炒人果條PK,講多無謂
同意,講得好

引用:
原帖由 Loving11 於 2019-9-11 09:46 PM 發表

那些是人類嗎?
一班雜種曱甴

引用:
原帖由 Q仔bb 於 2019-9-12 07:41 PM 發表

fb有人去投訴東華,竟然咁樣回覆

可唔可以搵CY幫手

引用:
原帖由 boboan 於 2019-9-13 01:19 AM 發表

大叔喔~想必是你現在開始構思第六了,是嗎?
期待呀,我的精神食糧,謝謝你,中秋節快樂
大叔應該上咗大陸開會,我都好想知大叔有咩新推測? 期待!

記得大叔講過商場唱歌果班曱甴活躍嘅都有5~6000,睇直播或新聞,感覺上好似多咗一大班中學生及mk仔,而呢班人似去嘉年華玩多d。 長遠落去如果繼續有班愚民一路加入都幾煩

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]