• 瀏覽: 711,195
  • 回覆: 65
  • 追帖: 273
+537
引用:
原帖由 上環 於 2019-9-12 06:29 PM 發表
大家幫手支持檢舉香港電台,我檢左啦

屈穎妍籲讀者齊簽名檢舉RTHK
重奪香港人的話語權
焦點
HKG報與幫港出聲攜手發起「十萬簽名檢舉港台,撥亂反正,改邪歸正!」行動,並就此詢問人氣專欄作家屈穎妍的意見,屈穎妍快人快語回答記者:「我簽咗啦!」並呼籲大家一起參與:「香港電台一直是反對派的喉舌,請大家齊來表態,撥亂反正,重奪香港人的話語權。」

響應屈穎妍呼籲,請 ...
已簽, 不過唔期望佢哋會撥亂反正

引用:
原帖由 goodfriend01 於 2019-9-12 06:54 PM 發表

今天有人傳出, 好恐怖!
曱甴以後無天使食lu

引用:
原帖由 LEE3509 於 2019-9-12 06:45 PM 發表

吾知咩事,我係藍絲,留言留左N次,今日都係哩度,比人批鬥!咩事?
有d師兄激左小小...我都俾人話幫申紅A漂白...其實我都係講事實啫, 申紅A同我無親, 只係覺得太憑自己嘅感覺同流言而去批鬥會變左同曱甴無分別, 有好多公司而家係怕左曱甴,唔係優待曱甴

引用:
原帖由 goodfriend01 於 2019-9-12 07:05 PM 發表

希望係咁,但呢班扑街乜都做得出😡
起碼嚇下d死𡃁妹先

引用:
原帖由 ilrl 於 2019-9-12 07:06 PM 發表

可唔可以直接啲close咗香港電台 慳返公帑 由中央電視台接手
先唔講政治, 咁Q多經費又唔怕蝕都製作唔到d好少少嘅節目,淨係e樣都執得

引用:
原帖由 ewu 於 2019-9-12 08:29 PM 發表
一直覺得佢傻傻地嘅'龍心'竟然咁一針見血:

https://www.facebook.com/335253383661714/posts/666066853913697/
坦白講, 幾感動, 雖然佢傻傻地, 但正常過任何一個自稱"和理非"

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]