• 瀏覽: 711,182
  • 回覆: 9
  • 追帖: 273
+537
引用:
原帖由 y98141 於 2019-9-8 11:29 PM 發表

你沒計一大班中立睇戲沒所謂...
但300萬有一半未成年呢

其實依家行台灣條路,由4小龍變鄕下 !!!
香港未來一定係甘,但會有一些不同,肯返大陸,肯找機會既,會keep到,但班廢青會比依家更慘,只能困住係香港,中資不會請,大陸有業務又吾會請!淨返10個人爭3個位,貧富懸殊會更誇張。

引用:
原帖由 樓上勇敢的主題 於 2019-9-12 08:47 AM 發表

找到了
你的手法都幾似曱甴!求其搵D野,冇名冇姓,之後就屈人,玩批鬥,我估你做宏利的

引用:
原帖由 jandm 於 2019-9-12 12:17 PM 發表

已上微博,請其他師兄都幫忙放上去
人地AIA 保誠有差不多一半agent 係國內人,會有幾黃呀?等於你拎一張中銀卡片,冇名冇姓,再掂memo紙,老屈中銀係反中都得啦!咪甘幼稚啦

哦!慢慢批鬥吧!我姑姐是黃人,她在工行做的,估計工行也是反中的,不不不,之前李佳心也是Alipay代信,估計Alibaba也是黃的!

引用:
原帖由 P6602611 於 2019-9-12 06:24 PM 發表

廢閪連直接鬧都唔敢要玩陰陽怪氣,早d返歸搵你老母呵番啦
你返去連登啦!死曱甴,正係識粗口廢up

引用:
原帖由 yaomn 於 2019-9-12 06:31 PM 發表

我當然不是鬼,我係長期cd rom
你可以睇番我最近的發言
吾知咩事,我係藍絲,留言留左N次,今日都係哩度,比人批鬥!咩事?

引用:
原帖由 hkdotcom 於 2019-9-12 07:11 PM 發表

有d師兄激左小小...我都俾人話幫申紅A漂白...其實我都係講事實啫, 申紅A同我無親, 只係覺得太憑自己嘅感覺同流言而去批鬥會變左同曱甴無分別, 有好多公司而家係怕左曱甴,唔係優待曱甴 ...
我們不是5毛!我只是是其是,非其非,不是盲撐!
就是討厭批鬥,有邊間公司冇黃人?有一個黃人就批鬥間公司學校,其實好恐佈!社會分化!甘攪,香港真係萬刧不復!你鬥我,我鬥你!所以藍絲開始係甘,其實真係同曱甴分別不大

引用:
原帖由 gogofit 於 2019-9-12 08:52 PM 發表

既然是其是,非其非。

咁你講吓你所見黃人嘅非先啦,講完我地再判斷你係咪曱甴黨黨員。
嘩!法官大人!
你邊位?要向你申報?

引用:
原帖由 人間失格2014 於 2019-9-12 09:19 PM 發表

不同意,正常情況下,我十分討厭批鬥,但目前是兩方博弈,是需要比對方感覺到有壓力,有後果,正如大P冰皮,可能只有少爺仔一個是黃人。當然,可以甚麼都不做,等待大和解。 ...
大班底死,佢身份係太子!但之前哩到有ching批鬥美心,我就o咀,人地個掃地呀姐黃人,就話底制美心,其實好痴線,不分黑白

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]