• 瀏覽: 711,584
  • 回覆: 14
  • 追帖: 273
+537
報到
繼續支持大叔

香港最多漢奸

引用:
原帖由 chungkingpun 於 2019-9-8 05:15 PM 發表
媽啊 我快要笑死了
笑到肚痛,成班低能仔

引用:
原帖由 ypcathychung 於 2019-9-8 06:51 PM 發表
暴徒係我屋企附近搞事,堵路,啲車走唔到,唔搬開就一直停係度,之後我係投注站企多咗一陣,扮買足球球賽,見外面無乜後生仔,同埋投注站要早收,我才行返屋企。
係,我承認我不自量力,我身上沒有任何防身武器,就算只有我一個人去搬雪糕筒,就算受傷我都不會後悔,(返到屋企我才發現我腳被割傷咗,瘀咗),反正我都嗰頭近,因為其實係兩個月之前,我發現我癌症復發,所以,危險既事情,留返俾我來。 ...
保重啊!

引用:
原帖由 龍虎風雷 於 2019-9-8 11:05 PM 發表

其實班黑衣都不喜歡犯民,每次班黑衣打完拉完,班犯民就隊啤食花生睇電視,第日就出來鳩叫幾句,吾好話出血,汗都吾使出!班儍黑就打生打死,佢地就掩住咀等搶選票!
世上最儍吾係豬🐷,而係班黑衣! ...
我期待班黑衣黎緊打實班犯民議員

引用:
原帖由 cwchen 於 2019-9-8 11:46 PM 發表
低死
🎉🎉果條粉皮馬鞍山之友版主終於被拉👏🏻👏🏻🎊

引用:
原帖由 kk246hk 於 2019-9-8 11:53 PM 發表

原來曱甴有d咁既福利,唔怪得咁多後生去衝

引用:
原帖由 Mannerdm 於 2019-9-9 02:44 AM 發表
網上流傳的文章。美國正想在香港複制另一個烏克蘭,什麼卑劣手段都出動。很可惜,香港不會變成烏克蘭,因為我們有強大而統一的祖國在背後,這是當時烏克蘭所沒有的。所以烏克蘭被外國勢力和愚昧的烏克蘭人民破壞了。但香港不會,不管香港部份人如何愚昧,想透過破壞香港來奪權,我們有強大的祖國在背後,這一切陰謀都不會成事。香港人再忍耐一會,這一班想破壞香港的人很快成歷史過去,只是香港歷史中一小段插曲。

______ ...
謝謝分享

香港航空有機組人員放在張凳度

引用:
原帖由 big3624 於 2019-9-12 02:38 PM 發表

通報 12339 + 國家民航局 + 微博
我冇微博,可否代放

引用:
原帖由 alibabala 於 2019-9-12 02:55 PM 發表

這是哪家航空公司知道嗎?
HK airline

引用:
原帖由 noeru0315 於 2019-9-12 02:58 PM 發表

咁樣可以投訴o架喎, 個flight number係咩呀?
而家check得咁嚴都仲敢搞啲咁嘅嘢?
係一個朋友send給我,所以我都唔知邊一班機
我回家後就send 去民航局及國安

引用:
原帖由 y98141 於 2019-9-12 03:10 PM 發表

比detail,咩雜誌 咩航班 咩日期時間
我要問一問我朋友先,佢都係收返黎

引用:
原帖由 big3624 於 2019-9-12 02:44 PM 發表

呢個yaomn係鬼???
我當然不是鬼,我係長期cd rom
你可以睇番我最近的發言

引用:
原帖由 33Chris 於 2019-9-12 06:40 PM 發表

呢個喇,已經簽咗。
聯署網址:https://bit.ly/2kvlnNS
已簽

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]