• 瀏覽: 711,577
  • 回覆: 97
  • 追帖: 273
+537
今晚無破壞活動?on cc都無直播

引用:
原帖由 andylauhk 於 2019-9-9 11:45 PM 發表

終於有一晚世界和平。晚安啦
警察有得休息,都好

1日就已經200頁,好快可以開()

引用:
原帖由 Mary妹妹 於 2019-9-10 07:40 AM 發表
昨夜太子靈堂半夜4時被大批義士清理, 大快人心。http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/ ... 0910_00822_001.html
行過或出入太子站好似去靈堂咁,搞到鬼死咁晦氣,無腦曱甴癡ma筋

引用:
原帖由 cap07 於 2019-9-10 08:33 AM 發表

提啲代理出年唔好代理佢
我屋企都訂購左大班冰皮,不過係事件發生之前,好彩係一盒。食過覺得都無咩特別,以後唔再買。

引用:
原帖由 noeru0315 於 2019-9-10 09:02 AM 發表

好在不嬲都唔食冰皮,乜牌子都冇食過,我鐘意食正常月餅多啲
細細個第一次食冰皮,覺得真係好特別好好食,但衣家乜鬼亂七八糟味道都有,無左傳統月餅嘅味道。我都係中意蓮蓉蛋黃。傳統節日嘅食物,好多時都係食一個懷舊感。

引用:
原帖由 noeru0315 於 2019-9-10 10:41 AM 發表
真係好陰公,我响陸港嗰個群到識到一個社工,佢話啲女仔嘅case係真嘅
係都唔奇,邊d國家最鐘意用毒品控制人?歷史已經話俾你知答案。

引用:
原帖由 ice0625 於 2019-9-10 10:48 AM 發表

講起班教會友,獲獲玩細路都有佢地份,果班人根本自己都其身不正
耶教成日都爆性侵事件啦,仲好鐘意雞奸未成年男仔,真仆街

引用:
原帖由 alexlovesuki 於 2019-9-10 11:04 AM 發表

上 YouTube search 陳怡~成日講耶能系列,幾仆街幾賤都有
有都有關注佢個channel

引用:
原帖由 Mary妹妹 於 2019-9-10 11:25 AM 發表

我有眼無珠買了陶傑的書
又唔可以話自己有眼無珠,都要了解下敵人系咩思維,要搵出佢地嘅破綻同弱點,先容易對付佢地

引用:
原帖由 @海東青 於 2019-9-10 07:31 PM 發表

其實中國都唔想佢爆
國內有識之士認為最好係扶住老美倒下 咁就係最好
不過歷史上人類追求嘅係互相殘殺
無錯,如果美國一下爆,一定會係中國周邊引發戰爭。最好係扶佢慢慢跌😏

引用:
原帖由 strawberry_c 於 2019-9-10 09:55 PM 發表

共撕2朝及昨晚,唔顯眼;應該有其他人幫手。(今朝狼死少少,扯到少少反指甲)
如果要去撕,一定要有人陪,小心指甲及隱藏的暴徒。
我有一晚串幾個黃尸爆眼女單嘢,差d俾人從被後中一拳。

引用:
原帖由 noeru0315 於 2019-9-10 10:15 PM 發表

膠樽你咪亂嚟啊
所以往後就小心左,再往後就睇開左,衣家樓下又叫口號,我內心都已經毫無波瀾😏

引用:
原帖由 big3624 於 2019-9-10 10:15 PM 發表

你啲同學中你?
唔系,系一個肥佬,我轉身嘅時候佢個拳頭就已經中到我面前,然後好快咁走開左,我無睇到佢咩樣。事後諗返先有小小驚,一直都唔敢講俾屋企知。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]