• 瀏覽: 711,185
  • 回覆: 142
  • 追帖: 273
+537
引用:
原帖由 上環 於 2019-9-12 09:37 PM 發表

我看了你這post的全部留言,我相信你是藍絲,但你要明白,就算大家同樣是撐政府,也會有不同意見,而我們可貴之處是就算意見不同,但會接受大家既意見,有人既地方就會有摩擦,呢個係必然定律,能包容大家,咁先係大家想要既野,就像是你回的這貼,你是激了一點,更會給人誤會你是不是上來惹事,因為在這裡留言的大都是同路人,都是客氣的,我和你說是因為,我覺得你都是藍,但如果給人誤會,確實是會不開心,那請你如果仍 ...
講得好, 我帶著艾艾和膠樽仔來贊

引用:
原帖由 howah20131217 於 2019-9-12 09:59 PM 發表

師兄,我都想同化為曱甴, 這樣冇谷得咁辛苦。見到唱國歌都被打,真係谷到爆左。 可恨小弟仍有半點是非之心,不能同化為曱甴。 可能幾個月谷氣谷得太負面, 已怕阿爺真正放棄香港, 由她沉淪下去。
星期一成條路都係曱甴仔,又唔敢出聲, 好多人都已心理唔平衡。 大曱甴,仲係專業曱甴可以視而不見小曱甴惡行,這是最心寒的地方。 ...
你如果化為曱甴後, 其痛苦的精神狀態可能會來跨求我們用殺蟲劑幫你了斷

引用:
原帖由 鬼目 於 2019-9-12 10:20 PM 發表

其實除左呢五大,仲有一條係隱藏,就係同性婚姻,你唔見特別多同性義無反顧去反,由佔中到今次。
終於俾你識穿了淫子杰今次用民陣掩護的最終目標,  贊

引用:
原帖由 big3624 於 2019-9-12 10:42 PM 發表

我又唔想歐盟咁快散,最理想係歐,亞,美洲三方鼎立,阿爺應該仲需要時間發展國力,如果祇得中美就會不停互鬥
侵侵對英國脫歐流哂口水, 因為英國脫歐會導致歐盟有機會瓦解, 到時抗衡美國的力量又少一個, 所以大家會見到侵侵不停鼓勵英國硬脫歐, 其魔鬼之心路人皆見

引用:
原帖由 後天自信的膠樽 於 2019-9-12 10:58 PM 發表

伊家知道“天安門屠城”點嚟未😏
簡直已為六四平反, 為中國平反。

引用:
原帖由 ILoveSwim 於 2019-9-12 11:39 PM 發表

我用微博也是新手
現在已不用 facebook, youtube
因為太黃了,毒害眼睛
微博是ㄧ股清泉, 我每晚必看。

引用:
原帖由 鬼目 於 2019-9-12 11:39 PM 發表

cctv直接代替港台,為特區政府發聲,係youtube打護港進行時,大量cctv關於今次香港件事,仲要每日都有update https://youtu.be/DHtVDtoInkc
好好聽, 好高水準, 中國軟實力, 高過曱甴隻主題曲好多倍

引用:
原帖由 Gooooooal 於 2019-9-13 08:36 AM 發表

咁艾艾可能會變左和理飛去撐啦
你老屈佢
呢個係艾艾女朋友

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]