• 瀏覽: 711,647
  • 回覆: 119
  • 追帖: 273
+537
引用:
原帖由 PhotoEE 於 2019-9-11 09:47 PM 發表

六大宗教一樣咁衰
救世軍灣仔分店比暴徒存放武器~

引用:
原帖由 kirito1218 於 2019-9-12 12:29 AM 發表

有無料,向警方whatsapp舉報一下試試
一開始時,Facebook 影到架~

引用:
原帖由 explorerfnk 於 2019-9-12 01:36 AM 發表

我岩先1點左右去清,見到佢地大約呢個時間去貼。
Ching 要小心安全哦~

引用:
原帖由 全職炒手 於 2019-9-12 02:40 AM 發表

FB上所有人睇住由淺黃變深黃,有D仲激到話要出去勇武,FB神教真係古今以來最邪,以前資訊唔統通,邪教都係小範圍,網網普及下,要洗腦真係好容易,而且班黃人一旦發現有人意見唔同,一係踢走,一係圍攻,抱團取暖再加小圈子,呢種洗腦效率係前所未有 ...
我尋晚直播曱甴大合唱時,不停多謝警察,平反8964, D曱甴圍我,我媽差D垃圾

引用:
原帖由 Mary妹妹 於 2019-9-12 08:13 AM 發表

昨日專程買了明報看所謂實名醫謢聯名, 發現佢地寫英文名, Peter, Paul and Mary, 不是中文名, 作一百萬個都得
Post 埋 staff number 至叫真!on 99, 一個人十名英文名吾得咩?

引用:
原帖由 strawberry_c 於 2019-9-12 03:32 PM 發表
東華三院間小學FB, 今早全部支持李老師的留言;點解宜家入唔到?
我今日打左電話去支持李 sir, 我會再寄 慰問card 去學校,再 email 比校辰

引用:
原帖由 Q仔bb 於 2019-9-12 04:01 PM 發表

個老師叫咩名?真係不知所謂
我以為自己老花,今日Facebook 有片影屯門東華三院亥x×中學,校長老師操學生做勇武?

中央網我吾識 upload 片,有冇人可幫忙?

堅係激Q死我😠

我明天打電話去小爆校長老師~CLS

大家一齊舉報東華三院辛亥年總理中學,老師校長响屯門,操練學生持木棍做勇武,大叫時代革命,光復香港!

引用:
原帖由 LEE3509 於 2019-9-12 04:18 PM 發表
哦!慢慢批鬥吧!我姑姐是黃人,她在工行做的,估計工行也是反中的,不不不,之前李佳心也是Alipay代信,估計Alibaba也是黃的!
曱甴死反去爛燈~

引用:
原帖由 籠中理性的馬 於 2019-9-12 10:41 PM 發表

可能校長話,無問題,已經訓練咗10年,人材輩出
我再追 Facebook 留言,個 pk reception 話學生自發,冇老師校長參與,你老尾,片都影晒仲扮 innocent? WTF 😠😠

引用:
原帖由 wong7fai 於 2019-9-12 10:41 PM 發表

這個體育老屍(王日昌)係超級仇警

牠重病?嘜9校長請牠?大家一齊推爆去教育局😠😠

引用:
原帖由 ing.baring 於 2019-9-12 10:48 PM 發表

教師思想有問題,就會禍及下一代學生,必須除之而後快
已舉報中央,請各位師兄師姐幫手推爆呢條~王日昌加條短命校長!

引用:
原帖由 bobo_wong 於 2019-9-12 10:55 PM 發表

支持,罷去。

係咪鴻篤堂都要罷?
有幾百$儲左咭,洗晒佢先。等睇執笠。
我都等牠執~

我日日都會篤九牠一次,太癲,操到D學生個樣禁兇狠😠

牠咩事禁仇警?帶過綠帽?

引用:
原帖由 alexlovesuki 於 2019-9-12 10:15 PM 發表

我以為自己老花,今日Facebook 有片影屯門東華三院亥x×中學,校長老師操學生做勇武?

中央網我吾識 upload 片,有冇人可幫忙?

堅係激Q死我😠

我明天打電話去小爆校長老師~CLS ...
更正~東華三院辛亥年總理中學

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]