• 瀏覽: 711,174
  • 回覆: 10
  • 追帖: 273
+537
引用:
原帖由 大叔5935 於 2019-9-8 02:59 PM 發表
請繼續理性討論,謝謝。
我以為香港真係被美國佔領咗!

我是中國人,支持香港警察嚴正執法

附件

31B1FC4F-A825-4E5D-AF6E-3353E9D23240.jpeg(226.1 KB)

引用:
原帖由 大叔5935 於 2019-9-8 02:59 PM 發表
請繼續理性討論,謝謝。
美國領事館人員的無奈

借圖

附件

F0DAC144-3CDC-49FC-8386-ECCD8F4DEB1B.png(1.11 MB)

引用:
原帖由 大叔5935 於 2019-9-8 03:14 PM 發表

搵馬兄話你知啦,佢熟d
大叔,可否俾馬兄條Link

引用:
原帖由 alexlovesuki 於 2019-9-8 04:04 PM 發表

自由西出左律師信,吾比警方拎醫療報告
應該係向法庭申請,佢律師叻及勁

引用:
原帖由 大叔5935 於 2019-9-9 08:58 AM 發表

如果佢地敢搗亂選舉活動,政府及建制大條道理反對選舉結果,效果只會適得其反。
大叔話齋

Never said never

暴徒有乜做唔出

引用:
原帖由 大叔5935 於 2019-9-9 08:30 AM 發表

911關美國佬事咋噃,師兄有料爆?
我估他説的,是我今天在一名國內記者的微信中見過

希望不是真

附件

BF4849CB-9AF8-49E3-9FCF-A7A03B51570F.png(1.43 MB)

CDD6E1D9-EF40-4400-ADE6-3616D94FC4A1.png(1.34 MB)

引用:
原帖由 大叔5935 於 2019-9-9 09:24 PM 發表

25萬,人唔笑,狗都吠。
得果幾千人,作到天咁大

引用:
原帖由 大叔5935 於 2019-9-10 06:26 PM 發表

呢個超好笑
大叔,你點解讀李先生昨天的講話。

佢想同習主席表達什麼?

引用:
原帖由 爆渠 於 2019-9-11 10:27 AM 發表
大學係暴徒竇,中學係訓練暴徒中心,小學就準暴徒,幼稚園就被毒洗腦中!、正仆街,呢鑊成功秋後算賬後,呢班毒師,毒學生唔全鏟清都唔得,仲有的毒校長,有法不依,任由學生亂嚟仲抵死! 楊潤雄都係屎,由day 1, 就應該唔準將政治帶入校園,罷課、叫口號、人鍊?!有乜可能准許呀?!咁只係將唔係曱甴嘅學生拖埋落去……dklm..唔好意思,我平時冇咁粗口㗎! 但呢的毒一定要除,就算幾 ...
仲有間演藝學院,仲黃過大學

大叔及各版友,分享台灣人閙黃老鼠

https://www.facebook.com/109901593723991/videos/746852922424312/

中國香港,加油

附件

2804D37A-C717-4D43-9260-0EEBD3E76C3F.jpeg(134.61 KB)

97233E10-411B-41CA-A98F-381C4DA1867A.jpeg(140.58 KB)

2E41032B-9695-4DDC-AE94-B734ED109842.jpeg(143.13 KB)

FBAA0FF2-AD96-49FD-B35A-608EFE5D6C34.jpeg(149.25 KB)

B39E761A-6D9F-48D3-95DB-AABFCB7258D9.jpeg(285.63 KB)

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]