• 瀏覽: 711,475
  • 回覆: 7,531
  • 追帖: 273
+537
引用:
原帖由 Mary妹妹 於 2019-9-8 03:49 PM 發表
報到, 已回香港, 面對這個爛港爛鐵的殘酷現實
好嘢,mary 妹留幾耐?

引用:
原帖由 ilrl 於 2019-9-8 03:55 PM 發表
班黑手去完金主又要飛回香港
肥佬黎 河童
係咪冇人要 死返嚟幹活 唔知係咪我睇錯

無限輪迴
痴瘋又比人拉咗

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2019-9-8 03:39 PM 發表

有幾奇,周庭都去左日本要求人地出自衞隊黎香港!
我真係好想問下依位周小姐既老豆老母有咩感想。

引用:
原帖由 y98141 於 2019-9-8 03:55 PM 發表

_登出post寫明連laser pointer都唔可以用, 邊個用就打邊個
信住先囉,佢哋成身架生都叫手無寸鐵㗎啦,又可以和平毆打同和平禁錮、和平放火,有冇架生有分別咩,係睇幾時又忍唔到手要搞事嘅啫

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2019-9-8 03:39 PM 發表

有幾奇,周庭都去左日本要求人地出自衞隊黎香港!
香港點解可以出產咁多仆街的垃圾

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2019-9-8 03:41 PM 發表

葉劉話過美國國會立法程序好漫長
一路拖.....

引用:
原帖由 任青雲 於 2019-9-8 03:25 PM 發表
唔知仲以為美國國慶

引用:
原帖由 unizo1981 於 2019-9-8 03:45 PM 發表
點解香港真係有咁多曱甴漢奸?
好悲哀,柒出國際兼俾國內同胞恥笑
X2🙈

引用:
原帖由 ahmei 於 2019-9-8 03:59 PM 發表

一路拖.....
Yes la, 美國過個垃圾人權法,就貿易戰都唔駛傾,阿爺話可以慳番。

其實國內應在918順便搞一次反對港獨及暴力大會, 等全世界知所有同胞都關心香港, 真正民心意向, 香港那二百幻算是什麽?

引用:
原帖由 ~Chrissie~ 於 2019-9-8 03:11 PM 發表
頭先食晏撞啱隔離檯一家四口討論美國幾時通過人權法案...幾時先肯制裁中國...又叫毛婆做毛EE...真係當堂無晒胃口...快快趣食完埋單...不過我臨走贈左佢地一句:死漢奸!之後頭也不回
繼續支持大叔🧔🏻
支持中央🇨🇳
支持警隊👮🏻👮🏻👮🏻️ ...
一街都係精神病患者🙉🙉

引用:
原帖由 y98141 於 2019-9-8 03:53 PM 發表

蔡英文係台獨, 但一D都唔傻, 一定唔會批香港班暴徒正式難民身份
痴瘋咪得兩梭蕉囘來?

引用:
原帖由 woshizhenzhen 於 2019-9-8 03:32 PM 發表

開學日日搞學生才麻煩,明天又來「全港中學人鏈行動」,規模還不小。
了解過一些名校狀況,根本冇乜人罷課,始終競爭大,怕追不上進度。
而大力吹捧的都是一些自稱校友的人,之所以罷課不成,就玩人鏈,以中區某男校為例,靜坐得十零廿人,罷課仲少,得幾個!但玩人鏈就好踴躍,因為有女校手仔拖下!所以班人就不斷用人鏈呢招煲住學生道火!但校方大多怕那些不知名幪面人仕混入學生滋事。
班人攪學生真冇天理!

地鐵宣佈關掉中環站

引用:
原帖由 大叔5935 於 2019-9-8 02:59 PM 發表
請繼續理性討論,謝謝。
我以為香港真係被美國佔領咗!

我是中國人,支持香港警察嚴正執法

附件

31B1FC4F-A825-4E5D-AF6E-3353E9D23240.jpeg(226.1 KB)

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]