• 瀏覽: 676,921
  • 回覆: 51
  • 追帖: 283
支持大叔!

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
美國領事館居然有人出黎接信,仲要係外國人!

引用:
原帖由 大叔5935 於 2019-9-8 03:13 PM 發表

可能係我地食月餅,睇直播班曱甴繼續旺角黑夜,真係唔知。睇牌面阿爺現時出手機會唔大,緊急法出台短期機會亦唔大。
中環啲漢奸狗多到,個個唱美國國歌揮美國旗,睇到反胃!

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2019-9-8 03:29 PM 發表

点會過丫,到時班曱甴分分鐘去燒美領館...
好似共和民主兩黨都支持!

引用:
原帖由 zambot3 於 2019-9-8 03:37 PM 發表

今日去美國領事館,班曱甴幾時會去日本領事館平反南京大屠殺?
有幾奇,周庭都去左日本要求人地出自衞隊黎香港!

引用:
原帖由 luihung 於 2019-9-8 03:45 PM 發表

點解d人可以無腦得咁緊要?
由細洗腦洗到大,根本冇家冇國!

引用:
原帖由 Mary妹妹 於 2019-9-8 03:49 PM 發表

報到, 已回香港, 面對這個爛港爛鐵的殘酷現實
明天會更好,可能月圓之夜真係見到阿爺派兵落黎呢!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 y98141 於 2019-9-8 03:53 PM 發表

蔡英文係台獨, 但一D都唔傻, 一定唔會批香港班暴徒正式難民身份
二百幻點收,佢批左唔使連任了!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 p靈 於 2019-9-8 06:05 PM 發表

佢地會話死物嚟, 唔算暴力
佢地住既屋都係死物,應該奉獻哂出黎俾曱甴打爛哂!

引用:
原帖由 ypcathychung 於 2019-9-8 06:51 PM 發表

暴徒係我屋企附近搞事,堵路,啲車走唔到,唔搬開就一直停係度,之後我係投注站企多咗一陣,扮買足球球賽,見外面無乜後生仔,同埋投注站要早收,我才行返屋企。
係,我承認我不自量力,我身上沒有任何防身武器,就算只有我一個人去搬雪糕筒,就算受傷我都不會後悔,(返到屋企我才發現我腳被割傷咗,瘀咗),反正我都嗰頭近,因為其實係兩個月之前,我發現我癌症復發,所以,危險既事情,留返俾我來。 ...
總之要小心!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 上環 於 2019-9-9 12:29 PM 發表

勇武個班就一定有一部份係古惑仔,你睇佢地次次一放完火即閃就知佢地幾撚精,而留低比人拉既就係一班懵撚,好似扮撚晒正義個堆人,但心口有個懵字佢自己唔撚知,同清兵一鳩樣心人有個勇字,而每一次我見到拉柒呢班仆街我都好開心,曱甴扮人 ...
拉完放再搞事,搞完事又拉又放再搞事,無限咁循環,唔知循環到幾時!

引用:
原帖由 kirito1218 於 2019-9-9 12:28 PM 發表

佢地就剩就識民主兩個字,就係咁多,民主呢個字其實唔係簡單,同埋佢地點會諗到咁多之後ar~,就算我問一d成年黃人都答唔到成功左之後要點做。
暴徒成功!?第二世啦!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 上環 於 2019-9-9 12:34 PM 發表

呢個問題無晒辦法,黃官當道,所以香港死撚梗,要重生就一定要殺晒班黃官
最好以後全部官阿爺委任!

引用:
原帖由 33Chris 於 2019-9-9 12:25 PM 發表

兩者並無衝突,學生可以同時係收錢行古惑。
古惑搞事學生被拉,所以話,班學生永遠係白痴!

引用:
原帖由 HKURubbish 於 2019-9-9 12:21 PM 發表

剛追看有朋友因長期見住曱甴破壞社會覺得唔開心,但希望大家保持正面,相長阿爺。中央一定有足夠能力改變現時局面,我倒要看看誰人微笑到最後。 ...
已經過左三個月毫無好轉反而不斷惡化,會失望甚至絕望都好正常,我就覺得儘量將自己抽離呢件事好重要,儘量唔好俾呢件事影響到自己情緒,做自己想做既野,另外希望政府就算未能平熄呢件事,都可以做更多野補住香港經濟,大力支持中小企,仲有要大力支持零售業,甚至代替店舖交租我都覺得可以考慮和實行!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]