• 瀏覽: 711,254
  • 回覆: 7
  • 追帖: 273
+537
留名

引用:
原帖由 ypcathychung 於 2019-9-8 06:51 PM 發表
暴徒係我屋企附近搞事,堵路,啲車走唔到,唔搬開就一直停係度,之後我係投注站企多咗一陣,扮買足球球賽,見外面無乜後生仔,同埋投注站要早收,我才行返屋企。
係,我承認我不自量力,我身上沒有任何防身武器,就算只有我一個人去搬雪糕筒,就算受傷我都不會後悔,(返到屋企我才發現我腳被割傷咗,瘀咗),反正我都嗰頭近,因為其實係兩個月之前,我發現我癌症復發,所以,危險既事情,留返俾我來。 ...
比d希望,唔好放棄
呢度有好多人祝福你

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2019-9-9 01:41 PM 發表
https://www.hk01.com/%E7%AA%81%E7%99%BC/372813/%E5%A4%AA%E5%AD%90%E8%A1%9D%E7%AA%81-%E5%8F%A3%E7%BD%A9%E5%B9%AB-%E6%B8%85%E6%99%A8%E8%B5%B4%E5%A4%AA%E5%AD%90%E7%AB%99-%E6%AF%80%E5%A3%9E%E7%A7%BB%E8%B5 ...
之前又想扮中立,寫篇嘢出嚟話道歉,而家咪又暴露左佢地根本係黃

引用:
原帖由 大叔5935 於 2019-9-10 06:23 PM 發表

玩到3個月罷課當佢地贏。
大學罷課都無乜noise
中學罷課就收左檔啦,而家係人鏈呢

引用:
原帖由 大叔5935 於 2019-9-11 10:21 PM 發表

會不會變為曱甴大媽肉搏戰?🤣🤣🤣
有無屯門娜娜??

引用:
原帖由 大叔5935 於 2019-9-11 11:06 PM 發表

係咪想開番個「大鳴大放:漁人收網(5)」嘅帖比你?
係6呀

引用:
原帖由 大叔5935 於 2019-9-11 11:12 PM 發表

收網系列只去到(3),再開原來只係(4)
大叔有d偏執狂呀

報道

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]