• 瀏覽: 711,271
  • 回覆: 25
  • 追帖: 273
+537
亂極有限,馬照跑,賞大叔的貼

都落咗閘啦,點入去破壞呀?有內鬼呀!

「還眼仔」好低能

引用:
原帖由 返工會暈 於 2019-9-8 06:31 PM 發表

我支持警察
但淋病比警察支援有幾大?
而家警察係比政府推出去做沙包

事件至今
淋病唔係仲想和解下嘛?
淋病同暴徒只可二活其一
一係淋病投降死左佢
一係立即以最強硬手法鎮暴並一力承擔所有後果
唔好又搵警察做代罪羔羊

而家已經有市民頂唔順出手除暴
結果?
就係一係比暴徒打一係犯埋法

我而家係要求淋病強硬鎮暴呀! ...
你不知道警隊的最高級的上司是林鄭?佢不支持不支緩,難道是泛民?

引用:
原帖由 noeru0315 於 2019-9-8 06:38 PM 發表

都就嚟完成,阿爺唔出手,香港政府又唔做嘢,係咪諗住等個顏色革命成功先做嘢
香港有50%以上人支持曱甴。阿爺打持久戰係為了民心民意。所以,民心民意不轉向,不要期望可以見到改變。阿爺的對手係美國,不是曱甴。今日咁多美國旗,全世界都見到了,全世界都會害怕,害怕有一日會變成香港,曱甴做了美國的豬隊友!

引用:
原帖由 noeru0315 於 2019-9-8 06:38 PM 發表

都就嚟完成,阿爺唔出手,香港政府又唔做嘢,係咪諗住等個顏色革命成功先做嘢
還有,咁多美國旗,曱甴得罪了世界上所有的支持中國的中國人。

引用:
原帖由 ypcathychung 於 2019-9-8 06:51 PM 發表
暴徒係我屋企附近搞事,堵路,啲車走唔到,唔搬開就一直停係度,之後我係投注站企多咗一陣,扮買足球球賽,見外面無乜後生仔,同埋投注站要早收,我才行返屋企。
係,我承認我不自量力,我身上沒有任何防身武器,就算只有我一個人去搬雪糕筒,就算受傷我都不會後悔,(返到屋企我才發現我腳被割傷咗,瘀咗),反正我都嗰頭近,因為其實係兩個月之前,我發現我癌症復發,所以,危險既事情,留返俾我來。 ...
加油

引用:
原帖由 alexlovesuki 於 2019-9-8 07:25 PM 發表

同感
我相信

引用:
原帖由 fhhfgjhh 於 2019-9-8 08:11 PM 發表
教協譴責民建聯倡設「監師會」 斥推卸政治責任予教師

https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1479503-20190908.htm?spTabChangeable=0
咁大反應,証明有用

引用:
原帖由 扯旗幫 於 2019-9-8 08:38 PM 發表

有沒有咁多?50%以上?曱甴只得泛民本土基本盤咋喎
師兄,認真的,有50%以上。醫護,商家,公務員,學校,怪獸家長,教會,律司相關團體等等,我剛才在灣仔,企在街上的市民大部份係支持班人。我也很失望,但要知真相,否則會不知情況。

引用:
原帖由 noeru0315 於 2019-9-8 09:01 PM 發表

咁即係如果只要仲有人支持港獨,顏色革命會由得香港繼續走,因為香港仲有你講嘅50%以上人支持港獨,只要一日仲有呢班人,顏色革命繼續搞,阿爺唔會出手,然後幫港獨完成夢想,果然班曱甴只要肯堅持發夢,夢想可以成真 ...
師妹,有其他軍隊來了嗎?曱甴連我地英勇克制的警察也冇辦法,警隊係做得好出色!殺人容易,但不殺人是極困難!警隊只是攰,唔係冇辦法,只係克制。阿爺要對付超級大曱甴(美國),冇唔出手,只係方式不是你預期姐。

引用:
原帖由 noeru0315 於 2019-9-8 09:04 PM 發表

得啦,我知啦,香港有90%以上嘅人都支持港獨,阿爺會由得港獨成功唔會出手吖嘛
師妹,不如煲高劇吧,開心d

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]