• 瀏覽: 711,503
  • 回覆: 7,531
  • 追帖: 273
+537
引用:
原帖由 meme00 於 2019-9-8 04:04 PM 發表

影衰中國人,呢班仆街又唔移民,求人搞自己國家,全世界祗有呢班人
漢奸走狗從來冇好下場, 放長雙眼睇落去

引用:
原帖由 horse2014 於 2019-9-8 04:04 PM 發表

阿爺根本無打算同佢傾,金毛想推股市,阿爺順下佢意,順便推高佢個泡泡,慢慢玩死佢!
金毛個泡真係越睇越危。昨日睇新聞話美國好似出現緊好似雷曼前嘅走資跡象

引用:
原帖由 kenywj 於 2019-9-8 04:57 PM 發表
終于搞中環了
終於唔洗 佔"鐘"

引用:
原帖由 kan08642hhh 於 2019-9-8 04:59 PM 發表

終於唔洗 佔"鐘"
佔環都係好陰公啊

引用:
原帖由 問題少年1 於 2019-9-8 04:10 PM 發表
之前又話金主在中環,所以冇破壞中環站,但今天已經破壞中環站
要繼續唔好停

引用:
原帖由 meme00 於 2019-9-8 04:04 PM 發表

影衰中國人,呢班仆街又唔移民,求人搞自己國家,全世界祗有呢班人
就算國民黨時,呢班賣國賤人早都被軍統殺細

看爛燈那邊不段叫人不要入中環站 會中警察計

狂叫人回美國領事館
早說了狗口長不了象牙

支持好帖 見到甘多同道中人 個心都安慰D 我以為大部分既香港人都痴哂線

引用:
原帖由 ~Chrissie~ 於 2019-9-8 03:11 PM 發表
頭先食晏撞啱隔離檯一家四口討論美國幾時通過人權法案...幾時先肯制裁中國...又叫毛婆做毛EE...真係當堂無晒胃口...快快趣食完埋單...不過我臨走贈左佢地一句:死漢奸!之後頭也不回
繼續支持大叔🧔🏻
支持中央🇨🇳
支持警隊👮🏻‍♀️👮🏻‍♀️👮🏻‍♀️ ...
向你致敬!有勇氣,有正義感!

班勇武咁早就開波,希望佢哋殺落西環

報到,繼續支持樓主

睇ONCC好似又夠鐘BBQ咁
係中環站門口

引用:
原帖由 大叔5935 於 2019-9-8 03:13 PM 發表

可能係我地食月餅,睇直播班曱甴繼續旺角黑夜,真係唔知。睇牌面阿爺現時出手機會唔大,緊急法出台短期機會亦唔大。
大陸可能要畀全國睇清楚,今次嘅事對香港市民造成乜嘢負面影響。經濟嘅效應,至少要一兩年先會全部浮現,到時就真係民不聊生

防暴警下午在中環站內制服數名人士,港鐵下午4時宣布封閉中環站,荃灣綫及港島綫不停中環站。在中環站內戒備的警員要求記者離開,並向站內的市民揮動警棍。

大批防暴警員仍在中環站內戒備。有示威者用垃圾桶、盆栽、手推車等雜物,封著近K出口的扶手電梯。

https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1479475-20190908.htm?spTabChangeable=0

引用:
原帖由 路過的閑人 於 2019-9-8 03:39 PM 發表

tbb話佢係出境離港時被拉wor
消息指,黃之鋒在機場準備前往德國外訪時被捕。據了解,法庭早前批准保釋時,批准黃之鋒兩次外遊申請,包括今次德美兩國的外訪。
黃之鋒原訂今日出發,但相關文件的出境日子無寫上今天,寫了9月12日。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]