• 瀏覽: 711,244
  • 回覆: 7,531
  • 追帖: 273
+537
引用:
原帖由 任青雲 於 2019-9-8 03:25 PM 發表
好噁心...

引用:
原帖由 路過的閑人 於 2019-9-8 04:45 PM 發表

班友好耐無索過tg⋯癮起,生不如死緊
可能警察果邊都清哂D過期野...等緊隻仲勁D既黎餵佢地(MADE IN CHINA)

引用:
原帖由 alexlovesuki 於 2019-9-8 04:04 PM 發表

自由西出左律師信,吾比警方拎醫療報告
應該係向法庭申請,佢律師叻及勁

支持警察嚴正執法!

引用:
原帖由 路過的閑人 於 2019-9-8 04:48 PM 發表
班路障隊做乜咁姐手姐腳既,唔似之前果班咁熟手,係咪新招既新力軍黎㗎
呢幾個月,凡係舉美國旗英國旗果批,從來都係縮係最後果批,唔係前線,連和理非支持者都唔係,呢班只係希望從中搵外國人著數嘅人。如果今日係老美領事館果批係佢地,梗係姐手姐腳啦。

引用:
原帖由 前來回收的腳毛 於 2019-9-8 04:22 PM 發表
曱甴女好招呼
https://youtu.be/oy49omxJ1fI
揸機嘅人其實唔使走 佢地驚過你
如果要影暴徙嘅暴行 最好三五成群

引用:
原帖由 Mary妹妹 於 2019-9-8 04:36 PM 發表

剛下機鐵, 在流膿場快手快腳撕了3張爛紙, 跟手上了的士揚場而去
要睇清周圍環境最緊要小心

防暴警仲唔上馬路? 又比佢地破壞哂先呀

引用:
原帖由 Gooooooal 於 2019-9-8 04:51 PM 發表

可能警察果邊都清哂D過期野...等緊隻仲勁D既黎餵佢地(MADE IN CHINA)
到時佢地食唔慣隻味,又有藉口示威遊行⋯話警方唔入來佬貨比佢地索

引用:
原帖由 owan12345678 於 2019-9-8 04:51 PM 發表

應該係向法庭申請,佢律師叻及勁
始終法庭都會出搜令或order,咪睇吓佢地拖到幾耐囉。一年?兩年?定十年?

引用:
原帖由 後天自信的膠樽 於 2019-9-8 04:36 PM 發表

要趕deadline,唔同你地吹水了。今晚會係紅磡做到好夜,鑒於琴晚班仆街終於都搞大埔站了,唔知今晚夜d大埔站會唔會又變戰場🤬
師兄加油!

引用:
原帖由 Vmc01354 於 2019-9-8 04:05 PM 發表

希望食住月餅睇打曱甴
呢個機會都大

引用:
原帖由 alexlovesuki 於 2019-9-8 04:04 PM 發表

自由西出左律師信,吾比警方拎醫療報告
唔比警方睇, 即身有屎la, 強烈要求爆眼女親自解釋, 釋除公眾疑慮

終于搞中環了

引用:
原帖由 annwong 於 2019-9-8 04:40 PM 發表

牛高馬大仲要老人家照住, 廢青即係廢青, 無鳩用, 睇死佢地月月要問屋企人攞家用
果啲點會係普通老人家,根本係角色演員。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]