• 瀏覽: 711,506
  • 回覆: 7,531
  • 追帖: 273
+537
引用:
原帖由 Gooooooal 於 2019-9-8 04:11 PM 發表

我覺得未必。。佢地不嬲唔放呢條友在眼內。。同埋今日未到6點d癮又發作。。宜家搞緊中環站
班死曱甴聽朝要返學,所以要早啲開工

引用:
原帖由 問題少年1 於 2019-9-8 04:10 PM 發表
之前又話金主在中環,所以冇破壞中環站,但今天已經破壞中環站
可能演變到曱甴已經唔聽金主枝笛,曱甴自以為做起左個勢,如果係咁仲好,曱甴死快啲😂

咁快就5啦

引用:
原帖由 ahmei 於 2019-9-8 04:28 PM 發表

不要高估他們,可能什麽叫漢奸走狗都未曉,只懂跟尾。
跟尾狗,呢個動作狗狗本身做是很可愛,現在這班渣滓做,影衰晒

引用:
原帖由 都唔知叫乜好 於 2019-9-8 04:39 PM 發表

曱甴交配中
哈哈哈,估計個紅衫曱甴嚇到有排都起唔到機🤭🤭

引用:
原帖由 zambot3 於 2019-9-8 04:37 PM 發表

生舊叉燒都話可以食,生佢..... 
生佢俾人食😆

引用:
原帖由 Mary妹妹 於 2019-9-8 04:38 PM 發表

我本來是金融財經區的, 但為了正義我來了這裡
我原本係不問世事嘅深潛CD-R.為咗正義至浮岀水面😆

引用:
原帖由 Gooooooal 於 2019-9-8 04:11 PM 發表

我覺得未必。。佢地不嬲唔放呢條友在眼內。。同埋今日未到6點d癮又發作。。宜家搞緊中環站
班友好耐無索過tg⋯癮起,生不如死緊

無乜討論
只希望阿爺記得要算帳

引用:
原帖由 前來回收的腳毛 於 2019-9-8 04:22 PM 發表
曱甴女好招呼
https://youtu.be/oy49omxJ1fI
曱甴鍾意喺垃圾房繁殖,強烈要求政府同各大機構為香港未來嘅棟樑發展多啲「共享空間」。

引用:
原帖由 tamseelok 於 2019-9-8 04:16 PM 發表

最近,我去咗fb帝吧(大陸一個討論區)留言寫文。覺得好好笑,班暴徒成日話中國內地咩都唔知,無自由,中央唔比佢哋了解香港...

簡直笑話,每一日大陸同胞坐看直播,任何頻道都有,就係唔會睇毒果。大陸人全場直播睇足全部,了解香港暴徒不會比我們香港人小。

大陸人有痛心我們,有同情我們...但有一點,大陸同胞都會想著一件事,就是不希望中央幫我們。

他們認為這些事情是香港人問題,我們過於驕縱,經營 ...
師兄呢個真,佢地follow 得比我地仲貼,所分析的也遠高於曱甴腦袋,得香港人以為大陸人乜都唔知,點知呀爺好熱心地把香港”聽教聽話“一面俾國民睇

引用:
原帖由 carloswkw 於 2019-9-8 04:23 PM 發表
唔算違反保釋條件嗎?

班路障隊做乜咁姐手姐腳既,唔似之前果班咁熟手,係咪新招既新力軍黎㗎

中環成堆賣港賣國賊!

呢度睇到好清楚 , 條仆街攻擊警察.之後全部人沖前打.

約1分20
https://www.youtube.com/watch?v=xsyw99kBuas&feature=youtu.be

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]