• 瀏覽: 710,835
  • 回覆: 7,531
  • 追帖: 273
+537
引用:
原帖由 ~Chrissie~ 於 2019-9-8 03:11 PM 發表
頭先食晏撞啱隔離檯一家四口討論美國幾時通過人權法案...幾時先肯制裁中國...又叫毛婆做毛EE...真係當堂無晒胃口...快快趣食完埋單...不過我臨走贈左佢地一句:死漢奸!之後頭也不回
繼續支持大叔🧔🏻
支持中央🇨🇳
支持警隊👮🏻‍♀️👮🏻‍♀️👮🏻‍♀️ ...
死漢奸難道以為制裁左佢地會有尾國passport?😂

引用:
原帖由 owan12345678 於 2019-9-8 04:05 PM 發表

美國領事館人員的無奈

借圖
個樣勁無奈,比人迫出黎接信咁款

引用:
原帖由 horse2014 於 2019-9-8 04:04 PM 發表

阿爺根本無打算同佢傾,金毛想推股市,阿爺順下佢意,順便推高佢個泡泡,慢慢玩死佢!
升得越高,跌得越痛

之前又話金主在中環,所以冇破壞中環站,但今天已經破壞中環站

引用:
原帖由 Shizuoka 於 2019-9-8 04:09 PM 發表

死漢奸難道以為制裁左佢地會有尾國passport?😂
聽剛才的「訪問」話美國會經濟下制裁中國WO

就連看爛果的我母親也說 阿爺會理傻侵才怪.......

引用:
原帖由 路過的閑人 於 2019-9-8 03:37 PM 發表

啱啱新聞話g瘋又俾警察拉左⋯一陣班曱甴集完會會唔會又開花火大會
我覺得未必。。佢地不嬲唔放呢條友在眼內。。同埋今日未到6點d癮又發作。。宜家搞緊中環站

你地有冇留意昨天今天D黑衣人,差不多穿白色丅恤及其他丅恤

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2019-9-8 03:57 PM 發表

好嘢,mary 妹留幾耐?
十一月再去英國

中環站咩事封咗?有人搞事?

引用:
原帖由 meme00 於 2019-9-8 04:04 PM 發表

影衰中國人,呢班仆街又唔移民,求人搞自己國家,全世界祗有呢班人
強烈要求Trump無條件收容晒呢班曱甴,否則曱甴大軍會迫到佢問責下台。

引用:
原帖由 zambot3 於 2019-9-8 03:57 PM 發表

我真係好想問下依位周小姐既老豆老母有咩感想。
或者佢係野生既呢

引用:
原帖由 ~Chrissie~ 於 2019-9-8 03:11 PM 發表
頭先食晏撞啱隔離檯一家四口討論美國幾時通過人權法案...幾時先肯制裁中國...又叫毛婆做毛EE...真係當堂無晒胃口...快快趣食完埋單...不過我臨走贈左佢地一句:死漢奸!之後頭也不回
繼續支持大叔🧔🏻
支持中央🇨🇳
支持警隊👮🏻👮🏻👮🏻️ ...
自己注意安全

引用:
原帖由 chungkingpun 於 2019-9-8 04:11 PM 發表

聽剛才的「訪問」話美國會經濟下制裁中國WO

就連看爛果的我母親也說 阿爺會理傻侵才怪.......
哈哈,傻侵又要要貿易戰又大選,自己都市未顧掂,從來次次出招都係佢,所以習主席急定傻侵呢

引用:
原帖由 大叔5935 於 2019-9-8 02:59 PM 發表
請繼續理性討論,謝謝。
最近,我去咗fb帝吧(大陸一個討論區)留言寫文。覺得好好笑,班暴徒成日話中國內地咩都唔知,無自由,中央唔比佢哋了解香港...

簡直笑話,每一日大陸同胞坐看直播,任何頻道都有,就係唔會睇毒果。大陸人全場直播睇足全部,了解香港暴徒不會比我們香港人小。

大陸人有痛心我們,有同情我們...但有一點,大陸同胞都會想著一件事,就是不希望中央幫我們。

他們認為這些事情是香港人問題,我們過於驕縱,經營得到中央優待,但卻不回報,現在怎至出現漢奸,賣國賊,大部份支持中央的卻沉默應對,所以中央不應該出手。即使出手,亦應該要我們有實際行動才會支持。

大叔,你的估計是正確,各位要有心理準備短時間內中央是不會出手,如果想加快出手進程,有支持政府示威行動應該要出來,不能再縮

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]