• 瀏覽: 710,860
  • 回覆: 7,531
  • 追帖: 273
+537
報個到先

支持

留毛

新聞話燒國旗都係四個月起?
成本太低了!

三白眼見近排多左人支持警察又撚野要告一哥係721事件失當兼醫藥費,後面幾條旦散冇穿冇爛比你告得入賠幾多比佢?個個都攞到法援告?賠埋都唔夠比律師費啦

引用:
原帖由 大叔5935 於 2019-9-8 03:13 PM 發表

可能係我地食月餅,睇直播班曱甴繼續旺角黑夜,真係唔知。睇牌面阿爺現時出手機會唔大,緊急法出台短期機會亦唔大。
點解?因為太多漢奸定出唔到手?大叔估計會收檔

引用:
原帖由 cannycandy 於 2019-9-8 03:17 PM 發表
三白眼見近排多左人支持警察又撚野要告一哥係721事件失當兼醫藥費,後面幾條旦散冇穿冇爛比你告得入賠幾多比佢?個個都攞到法援告?賠埋都唔夠比律師費啦 ...
諗住煲起個勢,點不知應該煲唔起

引用:
原帖由 cannycandy 於 2019-9-8 03:17 PM 發表
三白眼見近排多左人支持警察又撚野要告一哥係721事件失當兼醫藥費,後面幾條旦散冇穿冇爛比你告得入賠幾多比佢?個個都攞到法援告?賠埋都唔夠比律師費啦 ...
吾係咁做,D捐款點開數?
用果幾千萬612基金告政府,D律師又名正言順將D善款轉到自己戶口了。

4都未追完又要追5
會唔會中秋前就開6

報到

話咁快到5,追到氣咳

引用:
原帖由 金星木星 於 2019-9-8 02:28 PM 發表
就是揸mic依個毒果妓者係警方記招上鬼搾咁嘈同審問阿sir !個10207706
有個毒果記者喺警方記招話親眼見到爆眼女點樣遇襲, 係咪呢個?

阿sir已經叫過佢幾次比資料警方, 之後佢一直深潛, 叫佢而家出來解下畫, 當時睇到D咩

引用:
原帖由 大叔5935 於 2019-9-8 02:59 PM 發表
請繼續理性討論,謝謝。
支持

引用:
原帖由 大叔5935 於 2019-9-8 03:10 PM 發表

林鄭任期完,咪會落台囉。
至於中央幾時出手,無人知,可能係下星期,可能係下年,仲可能係特首換屆果時。
我諗如果唔系真正損害國家利益,或者香港出現大規模針對普通民眾嘅暴亂,中央都未必會正面出手。個人觀察,不喜就噴啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]