• 瀏覽: 710,838
  • 回覆: 7,531
  • 追帖: 273
+537
引用:
原帖由 noeru0315 於 2019-9-12 20:48 發表

咩叫無法禁止和平集會去阻止激烈示威,有邊次唔係佢叫人出嚟遊行之後就搞事?
佢嘅對象係香港警察
如果是武警就冇強烈對抗架啦

引用:
原帖由 y98141 於 2019-9-12 08:03 PM 發表

默克爾做足10幾年總理, 政治手段同可信性一定高
我既意思係指, 德國做生意還做生意, 見G瘋都係照見, 要玉碎既黃台仰一樣係德國難民
德國唔會幫中國/幫香港, 默克爾只會做對德國有好處既野, 同德國做生意就得, 政治唔可以依靠佢 ...
咁好正常,梗係以本國利益為依歸架啦。
係呢班傷港人先咁衰。
果個痴瘋真係自我膨脹,成日對人地既領導人指指點點。

點解我好似回覆唔到

引用:
原帖由 9+5=8 於 2019-9-12 09:09 PM 發表
點解我好似回覆唔到
Sorry,sorry.攪錯左。

引用:
原帖由 fhhfgjhh 於 2019-9-12 08:58 PM 發表
有警察就有衝突,無警察就會和平結束
立法會大樓和東涌地鐵站就是無警察在現場而被黑衣暴徒大肆破壞

引用:
原帖由 花郎 於 2019-9-12 05:02 PM 發表

今日我參加了第一次快閃唱國歌,雖然歌詞不熟,但熱淚盈眶的。

引用:
原帖由 大叔5935 於 2019-9-12 08:26 PM 發表

已經開打緊金融戰及科技戰,而地緣軍事對抗就從未停止過。
所以我最唔想係,因為香港,抽到阿爺後腳。

我一直希望,中國有一日可以同美國平分秋色,甚至超越美國。我從前認為自己呢世都未必見到,但呢幾年中共俾到呢個希望我。我支持中共,係因為近呢幾十年,佢為中國迎來長足既進步,佢為國民見到未來係有希望。國泰先可以民安,中國人呢百年受太多苦難啦。

引用:
原帖由 goodfriend01 於 2019-9-12 06:54 PM 發表

今天有人傳出, 好恐怖!
哈哈哈,咁都俾我估中,我真係想知D和理非老豆老母知道咗自己個仔女變成曱甴或自由西之後重要中埋愛滋會有乜嘢感受呢?👏👏👏

引用:
原帖由 Loving11 於 2019-9-12 21:10 發表

影片

影片
如果有機會去北京看升旗禮,可以喊足全日

引用:
原帖由 billyyam 於 2019-9-12 09:11 PM 發表

哈哈哈,咁都俾我估中,我真係想知D和理非老豆老母知道咗自己個仔女變成曱甴或自由西之後重要中埋愛滋會有乜嘢感受呢?👏👏👏
自作自受

引用:
原帖由 hottagirl 於 2019-9-12 05:40 PM 發表

兇姐兇爺唔識呢D野ga,公司係咩背景都唔知唔奇!
國泰班曱甴連香港上空係屬於中國領域都唔知啦,仲聲大大話唔飛內地仲好,所以真係有理由相信港航兇姐兇爺唔知公司背景🤭🤭 ...
佢地飛唔出阿爺手指罅。

班傻人又向太子拜祭,精神咁有問題,因住賴野。

引用:
原帖由 ET0101 於 2019-9-12 05:40 PM 發表

毒媒唔會回應,佢哋睇唔到架。
根本唱國歌嘅人多過曱甴人,到到最後人哋都散,佢先至衝幾隻大曱甴出嚟。

引用:
原帖由 Loving11 於 2019-9-12 09:10 PM 發表

影片

影片
師兄、呢D活動係邊個網站睇到幾時再有?有時間都想去!

引用:
原帖由 LEE3509 於 2019-9-12 08:27 PM 發表

我們不是5毛!我只是是其是,非其非,不是盲撐!
就是討厭批鬥,有邊間公司冇黃人?有一個黃人就批鬥間公司學校,其實好恐佈!社會分化!甘攪,香港真係萬刧不復!你鬥我,我鬥你!所以藍絲開始係甘,其實真係同曱甴分別不大 ...
不同意,正常情況下,我十分討厭批鬥,但目前是兩方博弈,是需要比對方感覺到有壓力,有後果,正如大P冰皮,可能只有少爺仔一個是黃人。當然,可以甚麼都不做,等待大和解

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]