• 瀏覽: 711,279
  • 回覆: 7,531
  • 追帖: 273
+537
引用:
原帖由 milkylok 於 2019-9-12 06:04 PM 發表
開始攪假髮人了

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news ... 0912_00822_001.html
唔係曱甴攪馬生,振唔到奮😆

引用:
原帖由 小西灣三少爺 於 2019-9-12 07:54 PM 發表

默克爾說話有一定份量,她不是川普.
默克爾做足10幾年總理, 政治手段同可信性一定高
我既意思係指, 德國做生意還做生意, 見G瘋都係照見, 要玉碎既黃台仰一樣係德國難民
德國唔會幫中國/幫香港, 默克爾只會做對德國有好處既野, 同德國做生意就得, 政治唔可以依靠佢

引用:
原帖由 y98141 於 2019-9-12 07:32 PM 發表

依個阿婆比人爆左係退休公務員, 依家係深圳住
有無辦法,拉7呢D仆街。

引用:
原帖由 Q仔bb 於 2019-9-12 07:41 PM 發表

fb有人去投訴東華,竟然咁樣回覆

直接找東華三院吧。這些 XX 關注組,一般都是曱甴挾持了那機構名稱而已,並不真正代表那機構。

引用:
原帖由 籠中理性的馬 於 2019-9-12 08:03 PM 發表

有無辦法,拉7呢D仆街。
取消返屋企卡得啦

引用:
原帖由 ckm 於 2019-9-12 19:58 發表

但阿爺輸貿易戰,就要對美國讓步,分分鐘搞埋香港。再者,阿爺輸咗,等如失去強大後盾,班黃絲會覺得更加有機會獨立,實玩得仲癲。

阿爺勝利,班黃人知道阿爺勢強,佢哋根本無可乘之機 ...
美國是用香港威脅貿易戰
但中國如何處理港毒和貿易戰無必然關係。

引用:
原帖由 howah20131217 於 2019-9-12 07:45 PM 發表

只怕阿爺打勝經濟戰,之後想保持勝利,唔敢對曱甴動真,怕又提供彈藥給曱甴。
反而輸左才豁出去而不顧一切
曱甴重要定經濟重要?你睇唔明定中央睇唔明?你幾次嘅留言,令我嚴重懷疑你嘅用心。

引用:
原帖由 籠中理性的馬 於 2019-9-12 20:02 發表

聽聞,呢隻老狗蟹,現身處大陸,正仆街,老而不死,反中國,住中國。
呢種係正宗殖民奴

引用:
原帖由 Q仔bb 於 2019-9-12 07:41 PM 發表

fb有人去投訴東華,竟然咁樣回覆

直接搵何君堯啦,呢單夠晒位入

引用:
原帖由 @star@ 於 2019-9-12 10:50 AM 發表
騎劫中秋節,呢班正仆街。
和平集會問題不大,香港將色嘛
自己不合作要玩暴力,仆街吾好喊

引用:
原帖由 杜仲 於 2019-9-12 07:14 PM 發表

E到入....
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeiWLHx7Ao-IsJrBjFq1xNtLjCnPHXWyoSAJqmaTmHdZMN32w/viewform
done.

引用:
原帖由 @海東青 於 2019-9-12 08:05 PM 發表

美國是用香港威脅貿易戰
但中國如何處理港毒和貿易戰無必然關係。
但發展落去,美國唔止為貿易,佢會全方位遏止中國冒起,好多手段會用,佢未必支持港獨,但會借港獨勢力之手抽中國後腿

引用:
原帖由 noeru0315 於 2019-9-12 08:09 PM 發表

直接搵何君堯啦,呢單夠晒位入
朋友之前send比我,何生原來有跟進過呢間學校

引用:
原帖由 owan12345678 於 2019-9-12 01:37 PM 發表
中國香港,加油
Very Good, 我喺現場一定會一齊唱

引用:
原帖由 ckm 於 2019-9-12 20:14 發表

但發展落去,美國唔止為貿易,佢會全方位遏止中國冒起,好多手段會用,佢未必支持港獨,但會借港獨勢力之手抽中國後腿
你上網找下2016中美南海軍力對待看看。了解一下中共

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]