• 瀏覽: 710,839
  • 回覆: 7,531
  • 追帖: 273
+537
引用:
原帖由 33Chris 於 2019-9-12 06:40 PM 發表

呢個喇,已經簽咗。
聯署網址:https://bit.ly/2kvlnNS
OKOK,我檢左架啦,但唔知攪咩,而家我攪唔到個網址,你有就得啦

引用:
原帖由 33Chris 於 2019-9-12 06:40 PM 發表

呢個喇,已經簽咗。
聯署網址:https://bit.ly/2kvlnNS
已簽

引用:
原帖由 yaomn 於 2019-9-12 06:31 PM 發表

我當然不是鬼,我係長期cd rom
你可以睇番我最近的發言
吾知咩事,我係藍絲,留言留左N次,今日都係哩度,比人批鬥!咩事?

引用:
原帖由 dorachicken 於 2019-9-12 13:44 發表

而家d機好多,又唔洗排好方便,上12306 又唔洗手續費,以前異地費都取消埋
收到, 謝謝你

引用:
原帖由 大叔5935 於 2019-9-8 02:59 PM 發表
請繼續理性討論,謝謝。
不得不提曱甴的動員能力及gimmick係有仔細的策劃, 而且會按時更新,並在更新後有班hardcore去推動。

由曱甴裝束,到流膿牆,到雷射筆,到殯儀館, 到人鏈香港路, 到香港『國歌』, 每次大鑊野後,便由和理非接手, 估計民間政府或民間真警察等, 可能配合美狗的「自由濕九」法案推出, 一步步脫下阿爺條底褲, 迫阿爺強行向佢地顏射。

現在可能要等到阿爺經濟戰打輸,才能下定決心硬起來, 顏射班曱甴

引用:
原帖由 上環 於 2019-9-12 06:37 PM 發表

大家去6674貼,直接可以檢舉香港電台
https://docs.google.com/forms/d/ ... TmHdZMN32w/viewform

Done

引用:
原帖由 ewu 於 2019-9-12 05:38 PM 發表

睇怕仲慢慢研究緊.
或者到我變咗fossil fuel都仍在研究中

引用:
原帖由 LEE3509 於 2019-9-12 06:45 PM 發表

吾知咩事,我係藍絲,留言留左N次,今日都係哩度,比人批鬥!咩事?
可能有人分化

不要動氣😊

引用:
原帖由 33Chris 於 2019-9-12 06:10 PM 發表

講真我等到而家都開始有啲頹頹地, 我好難接受件事解決嘅方法係乜都唔做,由佢慢慢自然消失,因為所有禍根全部冇除過。 到時政府只有更弱勢, 黃狗只有更囂張 ,傳媒只有更猖狂, 教師只會更落力洗腦。 ...
同感

引用:
原帖由 wkying 於 2019-9-12 06:08 PM 發表

你想幫佢洗底呀 你睇下上次地產商攪個個支持警察集會,新紅G同李+X個2大地產商都沒來架...
仲有,自從老細俾政府拉左告得入之後,佢地已經反政府啦,你睇佢旗下SMARTONE同個隻自由雀,宜家大大支唱衰政府,主力SELL D 曱甴客架.....
雖然佢前排係請左個共產黨入佢地高層,但都好難洗得白LAW,佢一早揚晒係金主啦,6月個陣已經出晒面....
咁佢地又係小家D,沒+X哥 ...
https://tvb4life.pixnet.net/blog ... 主播-$700萬入新地豪門-(宗菁華)

老解親家都係黃?

引用:
原帖由 noeru0315 於 2019-9-12 06:21 PM 發表
有冇人返尖沙咀工?
海港城下星期三,9月18號下晝1點搞快閃
到!

引用:
原帖由 上環 於 2019-9-12 06:29 PM 發表
大家幫手支持檢舉香港電台,我檢左啦

屈穎妍籲讀者齊簽名檢舉RTHK
重奪香港人的話語權
焦點
HKG報與幫港出聲攜手發起「十萬簽名檢舉港台,撥亂反正,改邪歸正!」行動,並就此詢問人氣專欄作家屈穎妍的意見,屈穎妍快人快語回答記者:「我簽咗啦!」並呼籲大家一起參與:「香港電台一直是反對派的喉舌,請大家齊來表態,撥亂反正,重奪香港人的話語權。」

響應屈穎妍呼籲,請 ...
已簽

引用:
原帖由 noeru0315 於 2019-9-12 06:21 PM 發表
有冇人返尖沙咀工?
海港城下星期三,9月18號下晝1點搞快閃
我都會去,如果國歌唱完再唱埋英雄故事幫警察打氣就更熱血

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2019-9-12 03:33 PM 發表

呢班女曱甴做慣慰安曱甴,根本唔介意赤身露體!
今天有人傳出, 好恐怖!

附件

3CE8AB0A-12FC-423C-BB7A-E052B8872F60.jpeg(400.35 KB)

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]