• 瀏覽: 710,832
  • 回覆: 7,531
  • 追帖: 273
+537
引用:
原帖由 Gooooooal 於 2019-9-12 05:23 PM 發表

聽講毒果出左新11喎。。順便圍下美國毒果可能有意外驚喜呢
去毒果鋪將D手機全部改晒做中國國旗版得唔得...

引用:
原帖由 藍色小魚 於 2019-9-12 04:12 PM 發表

請問師兄幾點啊?
下午三點

引用:
原帖由 PhotoEE 於 2019-9-12 03:03 PM 發表

我想打巴個老師
一班白痴

引用:
原帖由 hottagirl 於 2019-9-12 05:40 PM 發表

兇姐兇爺唔識呢D野ga,公司係咩背景都唔知唔奇!
國泰班曱甴連香港上空係屬於中國領域都唔知啦,仲聲大大話唔飛內地仲好,所以真係有理由相信港航兇姐兇爺唔知公司背景🤭🤭 ...
去見工嗰陣唔會check吓間公司背景先嘅咩, 連呢啲基本常識都冇
不過算啦, 都係唔好對啲曱甴要求咁高

引用:
原帖由 explorerfnk 於 2019-9-12 05:10 PM 發表

芒向俾佢地投訴到 無廣告 收益了, 佢地班人真係好霸道.
不過呢個世界最真實既一面就係咁, 假如有人視法律於無物,
沒有了道德底線, 那麼便是比誰的動員力強的時候了.

好明顯現在的我們是動員力弱的一方. ...
因為我們是和平一族, 不喜歡鬥大聲, 鬥掟磚, 鬥掟汽油彈, 鬥打爛設施, 論氣勢, 梗係輸硬啦

引用:
原帖由 都唔知叫乜好 於 2019-9-12 12:50 PM 發表
這是一間中學校監神父發出來的

不知誰是Billy, 似是一個好教師的文章.

轉戴:我BILLY致全港🇭🇰老師校長———— *遊行示衆的懺悔*

老師們,你們明天出來遊行,以 聲援你們心愛的學生 是嗎?但我認爲你應向全港學生的父母道歉和 懺悔更適合。

你們手中高舉的標語,你們的學生已一早展示過了,因他們是你們調教出來的先鋒,甚至成爲烈士,你們是何 ...
清醒的人

引用:
原帖由 藍色小魚 於 2019-9-12 04:12 PM 發表

請問師兄幾點啊?
3Pm, 到時見,一齊唱國歌,支持正義老師

引用:
原帖由 籠中理性的馬 於 2019-9-12 05:58 PM 發表

3Pm, 到時見,一齊唱國歌,支持正義老師
帶口罩 保護自己 有事舉高雙手 拍片!

引用:
原帖由 hkdotcom 於 2019-9-12 05:23 PM 發表

你check下人地第三代娶左個乜嘢人先,唔好亂噏, 一陣好似美X咁殺錯良民
你想幫佢洗底呀 你睇下上次地產商攪個個支持警察集會,新紅G同李+X個2大地產商都沒來架...
仲有,自從老細俾政府拉左告得入之後,佢地已經反政府啦,你睇佢旗下SMARTONE同個隻自由雀,宜家大大支唱衰政府,主力SELL D 曱甴客架.....
雖然佢前排係請左個共產黨入佢地高層,但都好難洗得白LAW,佢一早揚晒係金主啦,6月個陣已經出晒面....
咁佢地又係小家D,沒+X哥做得咁隱藏.

引用:
原帖由 ilrl 於 2019-9-12 05:23 PM 發表
查實特區政府講嗰啲緊急法 禁止蒙面法 係講完就算 由班害蟲攪落去,
講真我等到而家都開始有啲頹頹地, 我好難接受件事解決嘅方法係乜都唔做,由佢慢慢自然消失,因為所有禍根全部冇除過。 到時政府只有更弱勢, 黃狗只有更囂張 ,傳媒只有更猖狂, 教師只會更落力洗腦。

引用:
原帖由 milkylok 於 2019-9-12 06:04 PM 發表
開始攪假髮人了

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190912/bkn-20190912152114188-0912_00822_001.html
傅振中呢D唔算啦,又唔係曱甴搞……

引用:
原帖由 Mary妹妹 於 2019-9-12 05:51 PM 發表

因為我們是和平一族, 不喜歡鬥大聲, 鬥掟磚, 鬥掟汽油彈, 鬥打爛設施, 論氣勢, 梗係輸硬啦
對方行用最年輕的一群去搞, 一定大有動力! 無都仲有體力, 否則唔會有xx天屎慰勞! 
我地求穩真和平的人當然無佢地個種傻勁, 因為我們系守法既, 有道德同教養去規範自己的行為! 
賤人無下限。。。幾賤幾pk都做到, 但我地正常人就做唔到。😭😭

引用:
原帖由 absdorfhq 於 2019-9-12 04:26 PM 發表

佢地搞司法覆核就係想唔比警方用醫療報告作參考,判斷爆眼女單嘢.
唔睇都睇左,仲可以點,而且講到明遲入紙禁制,贏定輸真係難講,但假髮官係大廳,結果已經估到

引用:
原帖由 realshare1 於 2019-9-12 04:10 PM 發表

我就改左歌詞
幫手宣傳一下

香港暴徒是廢青
和理非 自由閪
香港警察是最好
值得尊敬
點解要編他們的垃圾歌?不要編!我們有國歌!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]