• 瀏覽: 711,206
  • 回覆: 119
  • 追帖: 273
+537
引用:
原帖由 小西灣三少爺 於 2019-9-9 10:17 PM 發表

狐狸是精研雞的心理學的,由吹奏自由雞那天開始,雞就不再相信嘮叨的雞爸,雞媽,自覺聽取到同伴的讚美,認同才是人生意義,凡反對者都是地痞惡棍,要化身正義的勇士,勇敢打敗萬惡的懸崖,而自覺沒三斤力的雞女自願化身殉道者為勇士留下一點血脈,無套中出. ...
大家睇吓呢條仆街英狗老咸蟲,叫D自由西吾好怕冇左隻🐷

呢條漢奸,一定要捉反中國好好招呼!😠😠

引用:
原帖由 ckm 於 2019-9-10 10:22 AM 發表

佢啲書你竟然有買,呢條垃圾我連佢專欄都唔想睇,成日歌頌英國佬,踩中國文化,🐶都不如
漢奸~呢條 pk, 冇財商,n 年前高價買屋,守吾住低價賣,比人笑足十幾年!個下流陰濕相,正宗冇 j 公公相

引用:
原帖由 籠中理性的馬 於 2019-9-9 11:54 PM 發表

黃狗命不久矣,無生意,忙於準備執笠。賣幾粒魚彈,學人玩政治,支持暴徒,抵X死!
賣魚蛋對象咪就係低劣黃C客 law

引用:
原帖由 馬須仁 於 2019-9-9 11:55 PM 發表

晤洗多講,叫十X哥家族名下所有大宅/辦公大樓如地鐵站一樣受翻一次,咁仲可以考慮一下
拎十x出黎比我地斗反次好D~$?牠太多吾志在,吾肉痛

引用:
原帖由 cacalove 於 2019-9-9 11:57 PM 發表
呻下, 比YouTube 滅左我聲,我share  嘅全是暴動新聞片段同市民拍嘅暴徒片,有註明出處,幾百條,雖然無乜人睇,都叫花左好多時間放上去,希望多多少少有人睇到真相,而加話我violate 佢嘅rules,無晒,sad ...
Share 比大叔呢到~我想比D海外friend 睇

引用:
原帖由 籠中理性的馬 於 2019-9-10 12:01 AM 發表

好,我今年59,睇下邊個捱得
去慶祝打死曱甴?我又去😝😝

引用:
原帖由 籠中理性的馬 於 2019-9-10 12:03 AM 發表

繁殖咁文雅?😂😂😂😂
廣東人叫釣蟹
🤣🤣🤣Or 餵曱甴

引用:
原帖由 素食小魔女 於 2019-9-10 12:06 AM 發表

香港衰退已成定局...

尼D 人只係加快速度啫...

而家下一代無料, 無腦, 又無能...香港點會好??? 哈哈哈...

香港之前世界排名前茅的範疇, 早已跌出十大外..

例如電影, 娛樂圈, 出口貨櫃吞吐量, 出口行業...

而家香港除外金融, 旅遊業, 服務業同炒炒炒, 唔點仲有咩勞...

相反大陸欣欣向榮, D 白痴仲話大陸差...真係盲的... ...
自卑又自大,香港人真係太多井底蛙

引用:
原帖由 cacalove 於 2019-9-10 12:10 AM 發表
我有backup, 係上水嗰次幾個警察被圍嗰段無左, 其實我有嘅相信大家都應該有睇過, 有d係直播片段,YouTube 話我歌頌暴力,明明係暴徒打警察, 講事實警察挨打替警察心痛居然話我歌頌暴力, 暴徒老屈警打人又唔見佢話違反, 把幾火, YouTube 真係好賤 ...
放上國內D網

引用:
原帖由 edbe 於 2019-9-10 12:11 AM 發表

仲有件蕭若元
都係老而不
陶傑

引用:
原帖由 BosomFriend 於 2019-9-9 10:07 PM 發表

曱甴一大群才惡

兩三隻就死狗!

今朝番工

見到四隻曱甴仔

糸地鐵口

我上前屌柒佢地

立即死死咁走開

一定又是想玩地鐵閘 ...
Ching
👍👍

引用:
原帖由 台灣消失的世界 於 2019-9-9 10:09 PM 發表

師姐同我個唸法不謀而合
我都係咁諗,吾去~落後又污糟

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2019-9-9 10:12 PM 發表

搞呢D活動..教會黃校最積極啦......
我今朝都講過:今朝沙田好多教會學校都有做....
呂明才仲好落力~神棍一向係西人勢力

引用:
原帖由 frankie314 於 2019-9-9 10:25 PM 發表

有無聽啱啱放上網既關於陶傑果段?聽到火都尼埋

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]