• 瀏覽: 711,249
  • 回覆: 51
  • 追帖: 273
+537
祝大家家好月圓,中秋節快樂
已經食咗半盒了

支持大叔

引用:
原帖由 Gooooooal 於 2019-9-8 04:11 PM 發表

我覺得未必。。佢地不嬲唔放呢條友在眼內。。同埋今日未到6點d癮又發作。。宜家搞緊中環站
班死曱甴聽朝要返學,所以要早啲開工

引用:
原帖由 carloswkw 於 2019-9-8 04:23 PM 發表
唔算違反保釋條件嗎?

引用:
原帖由 東方中心的肥豬 於 2019-9-8 05:29 PM 發表
期望中央有一張黃人名單,等佢地呢一世都返唔到大陸。
我想佢地返到大陸,返唔到香港

引用:
原帖由 Gooooooal 於 2019-9-8 05:48 PM 發表

封出口仲要放火。。可以定性暴動未
應該係:可以定性恐襲未?

引用:
原帖由 howah20131217 於 2019-9-8 05:53 PM 發表

感覺暴徒手法雖催向破壞公物,但由於幾個大話, 如:盲妹唔肯交醫療報告, 太子站死幾十人,女曱甴在警署俾百幾二百個警察輪姦, 已經冇咩人信服,現在剩下的在頑抗罷了。

其實咁多人保釋左, 警察應講多d感謝保釋者的合作及提供資料之類。 ...
其實點解要比班暴徒保釋?保釋完後又玩過
真係痴膠線

引用:
原帖由 台灣消失的世界 於 2019-9-8 06:28 PM 發表

佢話買物資,彩佢都on9
支持你去篤灰

引用:
原帖由 ypcathychung 於 2019-9-8 06:51 PM 發表
暴徒係我屋企附近搞事,堵路,啲車走唔到,唔搬開就一直停係度,之後我係投注站企多咗一陣,扮買足球球賽,見外面無乜後生仔,同埋投注站要早收,我才行返屋企。
係,我承認我不自量力,我身上沒有任何防身武器,就算只有我一個人去搬雪糕筒,就算受傷我都不會後悔,(返到屋企我才發現我腳被割傷咗,瘀咗),反正我都嗰頭近,因為其實係兩個月之前,我發現我癌症復發,所以,危險既事情,留返俾我來。 ...
要好好保重身體啊你要睇住班死曱甴點樣比阿爺五馬分屍

引用:
原帖由 大大寶 於 2019-9-8 07:00 PM 發表

呢班人渣,幾歲小孩都唔放過
我寧可相信佢係一個成年的侏儒

引用:
原帖由 ina_macau 於 2019-9-8 08:17 PM 發表

佢地又搞笑,唔整得監師會,又支持成立毒吊匯學佢地講,行得正企得正怕乜比人「監」
校長同科主任都可以成日睇堂架啦,啲老師怕咩鬼呀?身有屎呀?

引用:
原帖由 andylauhk 於 2019-9-8 08:41 PM 發表

真的有。可能更多。超過7成是黃色
其實睇睇自己身邊認識的人有幾多藍幾多黃就知大約數了
我或者好好彩,親人95%藍,公司就一半一半

引用:
原帖由 扯旗幫 於 2019-9-8 08:55 PM 發表

你質疑我有兩個戶口?香討咁耐我只得一個,信不信由你,我已經做左CDrom 好多年,係見大叔咁正氣的Post出場先冒住俾人起底的風險去回覆姐
睇過你很多留言,絕對相信你係藍粉絲

引用:
原帖由 柔柔 於 2019-9-9 10:27 AM 發表
星期5果日放假整左個保鮮花架, 星期六拎左去太子警局+ 感謝咭
真係好靚好靚好靚啊

https://www.bastillepost.com/hongkong/article/5052303

diu!班仆街打爛野唔駛賠錢呀?仲好意思入稟向港鐵賠償$2500?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]