• 瀏覽: 711,074
  • 回覆: 286
  • 追帖: 273
+537
引用:
原帖由 drowi2001 於 2019-9-9 10:19 AM 發表

樂觀d諗野,而家都未有人死,冇左果d都係死物,情況未至於太差;一係就了解多d黃人思維,其實佢地多數都係一錯連環錯姐。
我唔知大家點諗, 但香港點解玩到而家都冇死人, 我覺得係因為金主同所有人都低估咗香港人嗰種縮骨同貪生怕死嘅能力
就係因為個個都想死人但死嘅最好唔好係我, 於是好多公物代替我哋"殉職"

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2019-9-9 10:23 AM 發表

澳門有23條頂住,班友唔會咁癲
澳門有23條, 佢哋要玩都嚟香港玩啦, 正常人係唔會搞爛自己屋企o架嘛

引用:
原帖由 Herme 於 2019-9-9 10:51 AM 發表

唔怪得源源不絕啦
維基而家擺到明係報復社會啦,政府唔發個牌俾你就搞個社會,使唔使咁小氣

引用:
原帖由 annwong 於 2019-9-9 11:03 AM 發表

呢代人驕生慣養, 好食好住, 點捨得死
所以咪話金主低估咗香港人嘅貪生怕死程度囉,被人打兩嘢都鬼殺咁嘈,流少少血都講到好似就嚟死咁,呢啲人做到大事先出奇

引用:
原帖由 COCANEU 於 2019-9-9 11:26 AM 發表

要死人不難的
金主最想把這罪架禍解放軍
要把解放軍趕出香港
令香港重新成為西方跳板
而家咪搵緊位入囉,係差在幾時啫,因為仲未真係有人死,所以咪老作831死咗人囉

睇到網上有人總結:

我國部份人民想要嘅係無政府主義嘅個人自由; 共產主義嘅社會福利; 納綷主義嘅民族政策; 軍國主義嘅國際交往; 資本主義嘅商品經濟; 仲有原始社會嘅性開放

其實呢個總結都幾啱, 好多人的確係咁

引用:
原帖由 艾萊尤利斯 於 2019-9-9 12:32 PM 發表

咁咪同「山寨式」管治差唔多
而家香港唔似咩

引用:
原帖由 andylauhk 於 2019-9-9 12:50 PM 發表

台灣其中一個媒體說香港人是張保仔後人。所以咁暴力
邊個呀?又係榨菜哥呀?

引用:
原帖由 andylauhk 於 2019-9-9 01:04 PM 發表

好像叫做關鍵時候
關鍵時刻?劉寶傑?

引用:
原帖由 vghy1234 於 2019-9-9 02:11 PM 發表

這條畜生上半年撐韓國魚,現在因為老板變了深綠,所以反韓國魚。
是但啦, 台灣啲名嘴講嘢你都唔好當真
我睇係當綜藝咁睇, 不過而家最多只睇夜問, 其他都唔睇喇
嗰個趙少康連香港班垃圾縱火都可以講成和平放火, 你覺得仲有咩好講?

引用:
原帖由 p靈 於 2019-9-9 02:43 PM 發表

燒街衣咩…和平放火
趙少康係肥佬黎啲friend嚟o架, 台灣傳媒有9成都係肥黎同毒菜養嘅狗嚟
同香港差唔多

引用:
原帖由 Mary妹妹 於 2019-9-9 03:28 PM 發表

其實你經常有自殺念頭, 可能要看心理學家, 及早醫治比較好。
我有諗過睇, 因為我真係由細到大一到咗7,8月嗰陣呢個念頭特別容易起,
都唔知點解, 不過心理醫生唔太好搵, 有冇人有得介紹

引用:
原帖由 小西灣三少爺 於 2019-9-9 03:53 PM 發表

北上找個冬暖夏涼的地方避暑就沒問題啦.
要返工呀, 而且總唔可能去兩個月啩

引用:
原帖由 Herme 於 2019-9-9 04:43 PM 發表

可能師姐太鍾意返學, 一放暑假就唔開心
禾都想仲係學生, 可惜唔係

引用:
原帖由 33king33 於 2019-9-9 05:14 PM 發表
請廣傳
送咗佢上微博

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]