• 瀏覽: 711,188
  • 回覆: 286
  • 追帖: 273
+537
引用:
原帖由 lung_block 於 2019-9-11 12:31 AM 發表

侵侵知輸搵人祭旗!
但呢個鐘數炒佢怪怪地

引用:
原帖由 alibabala 於 2019-9-11 01:02 AM 發表
央視CCTV的紀錄片比較高質的作品有:
《舌尖上的中國》系列
《森林之歌》
《第三極》
《我在故宮修文物》
《最美中國》
《超級工程》系列
這些都是內容比較現代的、
古代歷史的就更多了。 ...
我在故宮修文物

引用:
原帖由 大叔5935 於 2019-9-11 01:36 AM 發表

有人揹鑊唧
孭邊隻鑊?槍擊案定時代曱命?

引用:
原帖由 alibabala 於 2019-9-11 01:37 AM 發表

師妹看過嗎?
內地有句話叫:
美國研究太空,中國研究老祖宗。

這句話雖然不完全正確,
不過也說明中國歷史豐厚、源遠流長。
很多古都隨便挖幾下都是古墓、古遺址。
大部分古墓都是保護性挖掘的。 ...
我有睇呀!修鐘錶嗰位王師傅,我男神
之前故宮借咗鐘錶館入面啲機械鐘落嚟响科學館展出我都有去睇,上次响故宮人多都睇唔到,嗰次响科學館睇,超舒服,冇乜人

引用:
原帖由 大叔5935 於 2019-9-11 08:00 AM 發表

John Bolton係 國家安全顧問,緊係華為隻鑊啦,佢地老美成日話最大嘅國家安全隱患係華為,結果搞咗大半年,阿爺貿易戰及華為5G都仍然堅過石堅,唔炒佢有鬼啦。
...
咁換個更鷹派嘅上去?

引用:
原帖由 逑求奇 於 2019-9-11 08:47 AM 發表

凡係傻侵搞岀嚟嘅大頭佛都入哂佢數,呢d咪義士囉😏
唔係烈士咩😂

引用:
原帖由 艾萊尤利斯 於 2019-9-11 09:11 AM 發表
@noeru0315 唔會你尋日Post嘅野係真掛...

女子九龍塘寓所樓下中伏 遭刀手撲出斬傷臀部
九龍塘喇沙利道碧華花園昨晚發生傷人案,一名女子遭人用刀斬傷。

昨晚約7時,一名39歲姓陳女住客行至停車場時,突遭一名戴口罩男子撲出持刀斬傷其臀部,刀手得逞後登上一輛接應私家車後逃去。傷者之後由救護車送院治理,警員到 ...
但佢哋噚晚又自己割蓆喎,又想洗腦嫁禍俾警察

引用:
原帖由 逑求奇 於 2019-9-11 09:20 AM 發表

佢係鷹中之鷹,要換個中間派,識幫傻侵滅火嗰隻
但嗰隻佩洛西同龐佩奧都仲响度

引用:
原帖由 逑求奇 於 2019-9-11 09:27 AM 發表

都可以,涯義氣又死得轟烈,一雞兩味👻
就好似跳閘咁, 佢哋認為樓貴買唔起其實真係應該跳樓先啱,
將層樓變做兇宅, 樓價就會下跌, 咁先係真係嘅攬炒

引用:
原帖由 艾萊尤利斯 於 2019-9-11 09:27 AM 發表

佢地次次都係咁,一有事就話唔關佢地事,被人陷害想推落人地度,呢場鬧劇由一開始有衝擊,已經係夾雜咗好幾批人一齊去搞事,仲要成日叫「不分化、不割席、不篤灰」,根本係度催眠自己,依家已經失控,連佢地自己都無辦法控制到,就想推卸責任 ...
班曱甴係一種冇自我控制能力嘅生物, 你要佢哋自我控制根本就係強曱甴所難,
不過班曱甴大部份都有反社會人格, 出門口要小心呢樣真

引用:
原帖由 逑求奇 於 2019-9-11 09:36 AM 發表

時晨未到,師姐做嘜貢心急😂,有需要嘅,彭斯都可以被退休啦🤓
其實侵侵成個團隊正常人睇落真係冇幾多個

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2019-9-11 09:56 AM 發表

好快會有人將成個曱甴之亂推哂俾共產黨,話係中央故意分化香港人,所有暴徒都係警察武警扮既,包括十二、三歲果啲!
你估中咗,你睇

引用:
原帖由 alibabala 於 2019-9-11 11:22 AM 發表
英國媒體總編致信香港青年:讓先輩遭受的苦難成為愛國主義的源泉!

馬克斯⋅帕帕多普洛斯是英國《政要》雜誌(POLITICS FIRST)總編輯、英國國際問題分析人士,經常接受英國媒體和國際媒體采訪。《政要》是英國知名政治類雙月刊,聚焦英國和世界時事政治問題,讀者群為英國政府官員、議員、工商、法律、學術界等人士。帕帕多普洛斯近期密切關注中國香港特別行政區的事態發展,並表示高度擔憂。 ...
好滾動,終於有個人講返啲人話

係喎,阿爺又送子彈俾毒菜,拉咗個灣灣間諜

引用:
原帖由 後生族 於 2019-9-11 12:12 PM 發表
應該係呢度..好出眾
.明明冇事扮傷走人.出到外面又冇哂事兼阻止十字車離開.
佢咪就係成日傍住淫子杰嗰條金毛囉

引用:
原帖由 上環 於 2019-9-11 12:24 PM 發表

正,佢好似隻死曱甴

好憎呢D港女

講 你 又 唔 聽
聽 你 又 唔 明
明 你 又 唔 做
做 你 又 做 錯
錯 你 又 唔 認
認 你 又 唔 改
改 你 又 唔 服
唔 服 又 唔 講 ...
前面嗰幾句歌詞真心經典,但超寫實,好多人都係咁😂

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]