• 瀏覽: 711,453
  • 回覆: 286
  • 追帖: 273
+537
引用:
原帖由 鬼屋深情的駱駝 於 2019-9-10 03:59 PM 發表

仲要係伊朗
搞到伊朗咪好囉, 呢期阿爺同佢都算friend, 到時伊朗做球俾阿爺有位入, 一嘢收班曱甴皮

引用:
原帖由 艾萊尤利斯 於 2019-9-10 04:05 PM 發表

班仆街連人地比賽都唔放過
【世界盃外圍賽】香港對伊朗列入港人日程 7時銅鑼灣站出發巡遊
https://www.hk01.com/%E5%8D%B3%E6%99%82%E9%AB%94%E8%82%B2/373408/%E4%B8%96%E7%95%8C%E7%9B%83%E5%A4%96%E5%9C%8D%E8%B3%BD-%E9%A6%99%E6%B8%AF%E5%B0%8D%E4%B ...
我想知, 佢哋有幾多人會買飛入場

引用:
原帖由 Vmc01354 於 2019-9-10 04:18 PM 發表

但呢兩日睇中國男籃fans超憎飯圈
將d球員吹到天咁高但打出黎垃圾表現
特別係周奇同郭allan
咁男籃打得爛唔關飯圈女孩事喎, 你追星正常都會吹自家愛豆有幾咁好o架嘛,
邊個會諗到佢哋自己唔爭氣打得咁垃圾呢
我都追星, 我個小哥哥都唔知幾好

引用:
原帖由 艾萊尤利斯 於 2019-9-10 04:22 PM 發表

我估應該都有啲真係鍾意睇波會入場嘅,門票唔係貴$180、$40(特惠票)
金主閂水喉喎, 連瞓都要借宿, 仲有冇錢買飛睇波呀?
唔會又跳閘啩

引用:
原帖由 PhotoEE 於 2019-9-10 04:41 PM 發表

全港市民免費搭一個月 (利申 : 我無持有 66 股票)
應該係搭到暴動結束先好諗住再收錢, 狗鐵成日縱容班曱甴打到啲嘢爛晒,
我有俾錢搭車但用唔到啲設施, 所以狗鐵冇資格收錢

利申: 我都冇66股票

引用:
原帖由 ckm 於 2019-9-10 04:43 PM 發表

國內有時呢樣唔好,捧場無問題,但唔好吹得太勁,球員真係當咗自己真係咁勁。
冇辦法, 呢啲通病嚟
所有粉圈都會咁

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2019-9-10 04:53 PM 發表

到時FIFA可以宣佈取消香港隊餘下主場甚至直接出局,真正香港攬炒
其實港隊咁廢, 踼都唔會入到圍o架啦
如果今晚真係被班曱甴搞到踢唔到甚至取消資格, 咪大條道理囉,
港隊咁樣又樣衰唔晒喎

引用:
原帖由 大叔5935 於 2019-9-10 05:06 PM 發表

等呢次反中風暴平靜後,係可以搵機會大家聚吓嘅,當然要睇當時大家嘅時間啦。
要用香港重光嚟形容真係好悲哀
家陣以為自己返咗去三年零八個月咁
希望唔會真係搞咁耐啦

大叔, 你話我知, 唔會真係搞足三年零八個月o架呵

引用:
原帖由 艾萊尤利斯 於 2019-9-10 05:29 PM 發表

https://news.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=28511364&page=112#pid506415124
佢整架
@柔柔  

真係好, 我都有寄卡去旺角警署

引用:
原帖由 大叔5935 於 2019-9-10 05:34 PM 發表

我知嘅話,就發咗達啦。
我都係每日睇最新發展嚟預測。
現在係牌面今個月或者下個月都未搞得掂。
咁即係可能到過年都未必搞得掂啦

引用:
原帖由 Gooooooal 於 2019-9-10 05:53 PM 發表

頂你咩。。咁好想像力。。
就嚟哈囉喂嘛
反正而家都群魔亂舞就唔爭在啦

引用:
原帖由 艾萊尤利斯 於 2019-9-10 05:57 PM 發表

快啲去寄啦
寄咗啦, 我上個星期寄嘅
諗緊係咪又去買多幾張返嚟再寫再寄過

引用:
原帖由 kittykatkat 於 2019-9-10 05:58 PM 發表

最少都攪到立法會選舉,可能唔滿意結果又再嚟過。
立會選舉出年喎

引用:
原帖由 大叔5935 於 2019-9-10 06:00 PM 發表

有黑天鵝事件,成個反中風暴可以快d完結。
無端端去邊度搵黑天鵝事件, 除非真係班曱甴燒山啫,
阿爺同老美又唔傾住, 改咗去十月先傾

引用:
原帖由 y98141 於 2019-9-10 06:09 PM 發表

爆眼女
有冇人見過呢個
疑似,唔知真仲定假

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]