• 瀏覽: 41,524
  • 回覆: 627
+22
引用:
原帖由 kglam98 於 2019-9-6 10:41 PM 發表
網上流傳一段約4分鐘的影片,片中一名女子撕走貼在天橋的文宣並與人對罵,其間以粗口回應,說「你係咪要X啊,除褲喇」。有指該女士為元朗天主教中學副校長陳秀芬。該校今日在網頁發出聲明,稱「會嚴厲處理、認真了解、不偏不倚地跟進」事件。

依家d校長又講粗口,又性飢渴,又疑似犯咗刑事毀壞。教壞細路

新聞來源連結:
https://m. ...
支持副校長!你條暴徒食屎拉

個校長有病?唔譴責拍片條友,仲話嚴格處理。成條片就係拍片條友一開始扮晒冷靜,後黎唔夠人講,就發惡不停大聲爆粗。副校長只係講左一個"屌"字咁多,而且唔算講粗口,係拍片條友一直講"屌X老母",而副校長只係反問"係咪要屌?係就除褲",佢只係用返拍片條友所用既詞去反問,點算講粗口,完全冇鬧人或侮辱人既意思。

提示: 違規內容已被屏蔽
第一,所謂文宣,係合法張貼?邊個係物主?如何證明?
第二,所以撕那些違法街招衹是盡良好市民的義務,清潔公共環境。
第三,我絕對相信係黑衣人同夥先粗口,而當事人再用對方相同channel的口味互相溝通。
我以上的回應,應該沒有支持犯法,我本人也算守法香港市民。

學生哥今日你誤入歧途,他朝醒覺後真係要斟茶跪低道歉

引用:
原帖由 kglam98 於 2019-9-7 12:24 AM 發表

把囗講乜無所謂,你係咪依家支持犯法先
你條暴徒今日又去左旺角犯法

對住你地班PK講粗口回應絕對正常,
依家好少呢d正義校長。😊

引用:
原帖由 kglam98 於 2019-9-7 12:30 AM 發表

唔知點解,支持政府既人,好地地有人唔做,要去做納粹主義者學盧旺殺種族滅絕者一類用「曱甴」代指一樣人。

死開啦納粹主義者
咩都得唔到,好痛苦咩?

好L過啲濕鳩縮頭龜大學校長啦

引用:
原帖由 kglam98 於 2019-9-6 10:42 PM 發表
足本版

轉載
https://youtu.be/_xGWA0y6we8
曱甴貼係屋企又冇錢收...家人又冇面,當街坊阿姐話你咁鍾意周圍貼野...叫佢貼軍營,曱甴又即笠水  
曱甴刷存在感,無人理佢,幅曱甴流膿牆作用就唔生效

引用:
原帖由 kglam98 於 2019-9-6 10:41 PM 發表
網上流傳一段約4分鐘的影片,片中一名女子撕走貼在天橋的文宣並與人對罵,其間以粗口回應,說「你係咪要X啊,除褲喇」。有指該女士為元朗天主教中學副校長陳秀芬。該校今日在網頁發出聲明,稱「會嚴厲處理、認真了解、不偏不倚地跟進」事件。

依家d校長又講粗口,又性飢渴,又疑似犯咗刑事毀壞。教壞細路

新聞來源連結:
ht ...
叫佢地係暴徒真係抬舉佢地,又話要吊個女人,個女人叫佢除褲就即縮

好佩服呢位女士,成段片亦見到垃圾廢渣學生既低劣人格,滿口粗言穢語又 diu 人老母,最後人地未回你要 diu 未除褲囉?又唔敢?呢 d 廢渣唔撚死無用。

支持副校長

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]