• 瀏覽: 2,117
  • 回覆: 44
引用:
原帖由 dice88 於 2019-9-6 02:39 PM 發表
台灣自6月12日後已經接收左香港32隻小強,佢地諗住自己係革命英雄,以為台灣人會以高規格款待佢地,點知民進黨收埋佢地住係新北市嘅鄉交,開頭又吾比人知,然後過左一陣,有部份呢班自以為高尚嘅小強,嫌人地民進黨招呼得佢地吾夠周到,跟住反枱,有部份已經番左香港。  呢件事係台灣啲政論節目已經證實左,主持人提及呢件事嘅時候,在場民進黨議員完全冇否認過。 ...
大曱甴冇定匿咗

死溪漢奸

引用:
原帖由 Zion62 於 2019-9-6 02:42 PM 發表
全球聽河童指揮
繙江倒海囉

引用:
原帖由 toledo 於 2019-9-6 02:43 PM 發表
E+D曱甴X青思想

就係以自我為中心

要地球所有人認同佢哋
無論如何佢都覺得自己係正義嘅, 像癡人說夢

柒出國際,狗都不如。

引用:
原帖由 Peter_H 於 2019-9-6 02:46 PM 發表
有傳再作惡意搞下去
7大工業國會一齊承認X灣地位
梗直是瘋癲之作
翻天復地的改變
邊個可以醫佢哋嘅病?

引用:
原帖由 jaslyn 於 2019-9-6 13:57 發表
香港眾志秘書長黃之鋒、立法會議員朱凱廸、學聯前副秘書長岑敖暉等三「獨」人連續多日在台賣港乞憐,昨日(5日)又前往台灣「立法院」拜會民進黨黨團。黃之鋒假意請求民進黨為港人赴台升學提供「窗口」、「強化援助措施」,實則想讓暴徒更易逃亡至台灣,逃避香港法律制裁,可恥又可笑!。

https://res.dotdotnews.com/wp-content/uploads/2019/09/1111598168 ...
絕對支持黃之鋒帶領萬隻曱甴移居台灣,走之前必須註銷香港身份証明文件。
呢度D台灣網軍們該歡迎吓D新同事,請表態!

全球盡屌黑衣曱

陳明文果300現金就係拎比痴瘋

引用:
原帖由 ms168 於 2019-9-6 03:05 PM 發表

絕對支持黃之鋒帶領萬隻曱甴移居台灣,走之前必須註銷香港身份証明文件。
呢度D台灣網軍們該歡迎吓D新同事,請表態!
搞唔好佢想單飛呢

默克爾而家系大6~佢采你個pok kai都傻!!!

引用:
原帖由 freemind1 於 2019-9-6 03:06 PM 發表
全球盡屌黑衣曱
絕對係驚悚片

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]