• 瀏覽: 13,882
  • 回覆: 112
+3
曱甴們嘅真正目標係好似烏克蘭咁有自由. 係可能失業率高啲.經濟差啲. 死嘅人多啲. 又成日打仗. 可能突然有導彈射埋來. 冇咩好嘢食. 不過有最重要嘅自由喔😂😂係唔係好開心呢!

附件

mmexport1567747964297.jpg(167.6 KB)

可能佢希望好似鳥克蘭啲女咁,外流做雞大受歡迎

民主喎!
做雞都做得開心D!

真係唔明點解香港會有咁多咁蠢咁低能咁無腦嘅人

引用:
原帖由 JT709394 於 2019-9-6 01:47 PM 發表
曱甴們嘅真正目標係好似烏克蘭咁有自由. 係可能失業率高啲.經濟差啲. 死嘅人多啲. 又成日打仗. 可能突然有導彈射埋來. 冇咩好嘢食. 不過有最重要嘅自由喔😂😂係唔係好開心呢! ...
加油呀!將本身有既自由都抹煞埋!

小姐,睇吓現正烏克蘭㸃啦!衰過之前呀!on9

自。。油雞大平賣。

引用:
原帖由 Shinning97 於 2019-9-6 02:18 PM 發表
佢唔夠料做

到時大量內地大叔落黎幫趁陀地自由雞

引用:
原帖由 Roy弟弟 於 2019-9-6 03:49 PM 發表
真係唔明點解香港會有咁多咁蠢咁低能咁無腦嘅人
入邪教一樣

引用:
原帖由 Shinning97 於 2019-9-6 02:18 PM 發表
烏克蘭啲囡囡個個樣靚身材正,斯文大方
港女都有優勢,可以玩制服誘惑,個個帶住豬咀,頭盔眼罩,另類風味

佢甘既料做雞到時冇人屌

知唔知烏克蘭死幾多人呀?

現在烏克蘭女人的願望是嫁去大陸,好快呢個都會變成港女的願望!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]