• 瀏覽: 5,655
  • 回覆: 25
+4
大家知唔知呢兩隻曱甴係邊間學校?
搭地鐵跳閘唔俾錢😡
曱甴最叻持人多就去圍人打人,人少就9縮,唔帶口罩更加鵪鶉。

https://www.facebook.com/groups/550414998699032/permalink/617188818688316/?sfnsn=mo

就係呢兩隻

附件

IMG_20190905_010202.jpg(89.51 KB)

IMG_20190905_010245.jpg(81.29 KB)

仲有呢件衝出黎護曱甴,應該都係同類

附件

Screenshot_20190905_010443.jpg(87.37 KB)

條女咩料

引用:
原帖由 我係肥仔 於 2019-9-5 01:12 AM 發表
仲有呢件衝出黎護曱甴,應該都係同類
八婆仲問咩事?已經講左啦,唔通佢以為人地怕佢個肥樣

引用:
原帖由 米當股神係廢人 於 2019-9-5 02:05 AM 發表

八婆仲問咩事?已經講左啦,唔通佢以為人地怕佢個肥樣
擺明話俾人知"我係黃屍""我要包庇暴徒"😡

朱咪咪

似係中華基督教,'C C C'

小時偷針,大時偷金,依一代係咁先!

引用:
原帖由 返工會暈 於 2019-9-5 01:34 AM 發表
條女咩料
根係D不分是非,又叫和理非既縱暴派

一個仆街
兩個垃圾

有人証,有片証,港鐵做左野未?票控左未?否則浪費良好市民一番心血,港鐵快交代!

引用:
原帖由 我係肥仔 於 2019-9-5 12:06 AM 發表
大家知唔知呢兩隻曱甴係邊間學校?
搭地鐵跳閘唔俾錢😡
曱甴最叻持人多就去圍人打人,人少就9縮,唔帶口罩更加鵪鶉。

https://www.facebook.com/groups/ ... 818688316/?sfnsn=mo ...
似係中華基督教會旗下學校!😔條女似睇場。

宜家d後生真係完全比人洗晒腦......

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]