• 瀏覽: 184,342
  • 回覆: 5,059
  • 追帖: 5
+773

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2019-11-7 06:18 AM 發表
我都唔信大公 FB 帳號被人入侵,擺明係⋯⋯釣⋯⋯班低能b

大公小編⋯⋯胡亂改時間⋯⋯玩 9 人

眼見都至少有 3 隻低能b 中伏 真過引

不過唔想中伏嘅話,Fact Check 好重要。

...
我知你同荷蘭叻一樣丫嘛 我明白的

引用:
原帖由 俾賤人禁訪 於 2019-11-4 11:36 AM 發表

你點知呀? 唔通你係辟易分身? 典樣先係好西呀? 老西又係咩? 辟易佢哋呢間餐廳有無得食㗎?

...
不要拗了, 禾們應該約辟大出來姦杯
就不知英俊的辟大大肯不肯賞臉出來姦幾杯
我請客,就去這間長板燒吧! 姦玩再和辟大合照留念
辟大再高舉Discuss牌子和禾們拍照留念也不枉此生了!

@辟易
引用:
原帖由 打雜天使 於 2019-11-4 11:45 AM 發表

妖! 老西 咪老西餅囉!
你唔好番炒轉頭呀下! ? 吾好啦我同辟易並論!

引用:
原帖由 亂港四人幫 於 2019-11-7 07:20 AM 發表

@辟易

...
真係好好笑,拎住幅相片就以為執到寶,我可以好肯定話你知,呢度冇一個人係辟易。

如果你唔信,你可以問下你地口中嘅車少(假如佢真係車少的話),佢一定見過辟易

引用:
原帖由 auntie-ee 於 2019-11-7 07:48 AM 發表

真係好好笑,拎住幅相片就以為執到寶,我可以好肯定話你知,呢度冇一個人係辟易。

如果你唔信,你可以問下你地口中嘅車少(假如佢真係車少的話),佢一定見過辟易 ...
阿嫂早阿嫂好,大家好大家早
是誰執到寶了?有沒有說過是誰?
難道阿嫂在此地執到毛銀三百兩?
所謂「一日夫妻百日恩,百日夫妻似海深」
天底下那有人家老婆裝作認不出老公的怪事?

引用:
原帖由 亞藍米 於 2019-11-7 12:34 AM 發表

高鐵,你準備好八縱八橫睇哂D景未呀
去沙漠比較緊急,真係有小小擔心比中共消滅。
我就成世人淨係怕一樣嘢...冇錢...

引用:
原帖由 auntie-ee 於 2019-11-7 07:48 AM 發表

如果你唔信,你可以問下你地口中嘅車少(假如佢真係車少的話),佢一定見過辟易 ...
有冇睇劇...真正唔係假正..我琴晚睇到12點...
如果今晚睇埋最後幾集...之後都唔知點過

引用:
原帖由 一個普普通人 於 2019-11-7 10:17 AM 發表

有冇睇劇...真正唔係假正..我琴晚睇到12點...
如果今晚睇埋最後幾集...之後都唔知點過
我上次講過,睇「金婚」啦,講一對小夫妻由1956年開始,都有講文革,一年一集。
第一集唔識洞房,堅好笑,堅好睇!

咁認真做乜,問咗咁耐都未有人答到我邊個係喵喵喵就知道佢哋有幾多能⋯⋯耐啦。
引用:

無話邊個叻唔叻嘅,我只係講事實遮。

唔洗多謝我喎

不過好多人都面對唔到呢啲事實、面對唔到自己嘅錯處。

反正呢啲賤種 yb 人渣係呢個世界比比是,討論區就係俾呢啲垃圾拉低晒成個討論質量 真卜街
引用:
原帖由 打雜天使 於 2019-11-7 06:53 AM 發表

我知你同荷蘭叻一樣丫嘛 我明白的
@投訴即被禁訪

不如咁,你講到明邊係辟易,跟住叫辟易出嚟講係唔係佢。

佢呢份人絕對唔會造假。

如果你啱,我(包括分身)永不入香討。

如果你錯,閣下(包括分身)永不入香討。

敢唔敢賭?
引用:
原帖由 亂港四人幫 於 2019-11-7 08:43 AM 發表

阿嫂早阿嫂好,大家好大家早
是誰執到寶了?有沒有說過是誰?
難道阿嫂在此地執到毛銀三百兩?
所謂「一日夫妻百日恩,百日夫妻似海深」
天底下那有人家老婆裝作認不出老公的怪事?

...

有片有真相,無催淚煙又無克警出現只有兩國黑衣其中一個是誰另一個為何知道有人墮樓位置重帶消防去受傷位置

https://www.youtube.com/watch?v=mHijsnvMOcA
https://www.youtube.com/watch?v=Jbgh9cDuEZA

引用:
原帖由 亂港四人幫 於 2019-11-7 07:20 AM 發表

@辟易  

...
好啊,有機會大家聚下飲兩杯

呢度解釋得好清楚,FACT CHECK 下,多走一步會離真相更近。

https://www.facebook.com/groups/297152427096622/permalink/1921397018005480/?hc_location=ufi
引用:
原帖由 打雜天使 於 2019-11-7 06:51 AM 發表
10478056 10478057
@投訴即被禁訪

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]