• 瀏覽: 184,323
  • 回覆: 582
  • 追帖: 5
+773
其實咁樣。
反對派講咗咁耐都唔明~
我唔係幫住共產黨, 我係唔滿意你為求目的放棄自己的人格。
如果對人的唔尊重係可以咁放肆的話, 咁你仲配有所謂的民主咩?

引用:
原帖由 auntie-ee 於 2019-9-4 10:36 PM 發表
我來了
呢幾晩係咪一到十點就有班人係出邊嗌~
好似好多區都係咁~

我聽到有一批人話TVB唔中立~
我唔可以贊成或否定, 因為我覺得都係一時時~

但我頗為肯定其他個台, 有線, NOW, RTHK 肯定係有偏頗~

頭先唔知係邊度(可能係年燈區)見到話後者果三個台係黃金時間直播「民間記者會」, 其實只係呢三間傳媒機構自己畀咗個認受性班蓮燈人。佢地既無大台, 又唔係官方, 又成日話自己唔代表乜唔代表物, 咁你畀咁多認受性佢做乜呢?

另外, 相信只有TVB頭先有報導藍色直幡的事:
http://news.tvb.com/local/5d6faa37e603830a33de6f7e

年燈區淨係即講女烈士跳樓, 女義工被非禮, 女手足被搞的fake news...

引用:
原帖由 gblsf4 於 2019-9-4 10:41 PM 發表
因為我講出最震撼既事實
上天都感受到
你改簽名?
有無好似大教授咁大叫「 X Y @ & , 正 式 啟 動 」?
仲要一路叫, 一路手指指咁班後生仔先覺得你型GA~

引用:
原帖由 auntie-ee 於 2019-9-4 10:41 PM 發表
唔覺wor 我果區大多數都係正常人,好清靜
幸福

引用:
原帖由 auntie-ee 於 2019-9-4 10:47 PM 發表
維護法紀,香港基石
我打死都唔信有線CABLE會講囉~

引用:
原帖由 一個普普通人 於 2019-9-5 08:18 AM 發表

我樓下都有..我已經準備好雞蛋請佢地食....呵呵...
頭先都有~
似乎係真係~
又係啲無聊的擾民行動~
如果唔係太影響大眾的, 我唔介意佢地幫泛民放血~

之前咪有個女演員懶型咁係電視度大嗌:
「我個仔無家教都唔駛你黑社會教!」

而家係咪可以同佢班黑衣口罩黨講番:
「香港無普選都唔駛你班乞衣人爭取!」

尋晚好似有乞衣仔圍港鐵站長喎。
睇下呢幾個所謂的後生仔的氣燄幾咁不得了~
真係對唔住講句,你班契弟仔一世無出息,一世捱苦都係抵你死~
無人性就係呢啲~
扮正義為公義係度搗亂社會?
你班契弟對人無禮,做事不負責任,咪話我批死你地~
你地讀書都唔慌叻,做野都唔慌做得有交帶,對父母都唔見得會孝順,搵到錢都唔似會做善事~
只係一班自私自利的流氓~

引用:
原帖由 ilvhk 於 2019-9-5 11:08 PM 發表
10點:
(人聲單薄) 光復香港... .... 光復香港 ... ...
(冇人回)
地府回:等你落黎......等你落黎......

豈有此理~
原來黑衣人又打平民!

引用:
原帖由 kwan1516 於 2019-9-5 10:29 PM 發表
高清近拍20秒。乘客拍到女暴徒係地鐵車廂當衆除褲。
https://www.facebook.com/SaluteToHKPolice/videos/2542971735723077/
佢前邊個白痴仔叼住把遮以為可以遮到~
點知係後邊有鏡頭~

引用:
原帖由 auntie-ee 於 2019-9-5 08:50 PM 發表
嘩!有冇咁仆街呀? 痴線咩!

熄咗燈打人,以為記者會影唔到?

證據確鑿啦!
目無法紀的狀態持續出現。
治亂世一定要用重典~

簡直放肆~
班刁民有咩資格「要求」正在執勤的警察離開?
反而警察有權為公眾安全同秩序要求市民離開先真。

你以為搵幾百幾千個乞衣人出黎就代表自己大哂?

引用:
原帖由 auntie-ee 於 2019-9-6 12:28 AM 發表

自由西遮唔遮都冇問題啦,
曱甴狗男女,比人影到當街搞嘢咪又係咁,黑記黃絲都扮唔知唔見更加唔會提
條片我見到後面有其他正常的乘客~

引用:
原帖由 yipb1 於 2019-9-6 02:00 AM 發表
太子道西 黑衣對住酒吧街果邊大叫乞兒
仲有好多上聯對下聯 不能盡錄
哎呀, 你唔好咁大聲~
佢地可能會捉住你綁手綁腳檢查你手機~

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]