• 瀏覽: 184,051
  • 回覆: 32
  • 追帖: 5
+773
引用:
原帖由 亞藍米 於 2019-9-4 10:35 PM 發表
@gblsf4   你贏咗喇,你講到最後果句呀
曱甴治港年代開始

引用:
原帖由 auntie-ee 於 2019-9-4 10:39 PM 發表

恭喜 @gblsf4  勇奪冠軍
因為我講出最震撼既事實
上天都感受到

引用:
原帖由 top11 於 2019-9-4 10:46 PM 發表

你改簽名?
有無好似大教授咁大叫「 X Y @ & , 正 式 啟 動 」?
仲要一路叫, 一路手指指咁班後生仔先覺得你型GA~
肛復香港, 屎袋曱命
曱甴治港, 正式啟動

引用:
原帖由 亞藍米 於 2019-9-5 12:04 AM 發表

如果你今日係大沽媽,林病真係可以稱得上為殺父仇人
佢講一句升1000,境界比川普高喎
冇買期子好耐, 跟唔到

引用:
原帖由 陳小鳳 於 2019-9-18 07:07 PM 發表
Oh no

引用:
原帖由 一個普普通人 於 2019-9-18 09:42 PM 發表

X2222222222222222222222
普普

引用:
原帖由 一個普普通人 於 2019-9-18 09:52 PM 發表

蝦佬
心情好番D,,,諗通左...
麻木左

林鄭根本係曱甴來

引用:
原帖由 @海東青 於 2019-9-26 10:36 PM 發表

係識產卵果隻…
今日個所謂對話大會根本係曱甴文宣, 屈警方既大會來
中央係時候除去呢個大害啦

引用:
原帖由 top11 於 2019-9-26 11:52 PM 發表

扮良好市民的反對派而家有兩種:
一種係真無知, 一種係假天真。
前者係被洗腦型,例如十幾歲書都未讀完知鬼咁多意識形態咩。你問下佢共產主義同資本主義各舉三點好壞,佢識答先奇。而家跟人盲反係因為政府的輿論做得差,唔識表達自己的難處。被洗腦的盲目相信,不求甚解,真係相信831地鐵有死人的就係呢啲。
後者係虛偽型,此類人種極為卑鄙。扮無辜,有咩事呢啲人多數唔會上身。但會係背後撥火。黑記係屬於 ...
問題係政府越退讓, 令越多正常人變成第一種黃屍(真無知)

引用:
原帖由 top11 於 2019-9-27 12:29 AM 發表

全中!!!!
所以我一路都好希望警方拉多啲人~
唔係濫捕,而係真係有犯法的就拉~

例如半夜靜雞雞貼街招同噴油塗鴉果啲唔駛拉呀?
咪一樣係犯法。
拉咗罰番幾百蚊都好呀。
(我成日都講,衝紅燈都會被人抄牌罰錢啦。而家咁多人眾聚生事、影響民居唔駛要佢地負責呀?)
(反政府大哂呀? 政府都未話自己大哂。 你班反政府當自己好巴閉? 同我講民權人權?)

而家有法不執,明顯放生好 ...
冇用架, 警方拉幾多人幾咁溫和, 都會被抹黑做濫捕

香港警方已經好慘, 每日過既係非人生活

好多傻吓傻吓既藍絲覺得721, 831警方做得唔好, 係唔了解呢兩日全日整個個案, 我唔會重覆去講/解釋

法庭, 傳媒全黃, 香港唔再係法治社會, 或者其實一直都唔係~~
而家黃畜係用洗腦邪教式去控制香港唯一救到香港係要滅黃畜邪教, 唔係對話/警方做得點完美

引用:
原帖由 亞藍米 於 2019-9-27 01:03 AM 發表

睇到中共有D奇怪。就24號習總頭像事件,一日內收皮,完全平靜低調。
有人話身在內地香港商人,兒子讀大學,曾“收錢三千”參與遊行,上大陸時被扣留問話。(記憶中好似係超版講)
到有一日,我同事說他的親友,雙非兒童在港讀中學,暑假參與遊行,過關時被公安扣查後沒收回鄉證趕回香港。我問係咪收錢,他才說在父母前承認 一共7次,每次三千,都只是後邊嗰渣。但問題更加迷離,公安捉親既都 ...
亞sir。辛苦哂,唔該哂。我只支持香港警察x2
成個政府係好垃圾, 尤其係法律界
我都覺得中央係用放手唔理, 用時間來令大部分香港人睇清真相, 過程係以年計

我估計就算黃畜做特首, 今次中央都唔會插手
香港未來只會越來越爛

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2019-9-27 05:40 AM 發表
其實林鄭去到呢一刻仲以為自己可以控制到嘅話就係太天真

宜家係連支持中國、香港政府果班都覺得林鄭嘅管理無問題、治理有問題

正如師兄嘅比喻,佢係真正嘅曱甴。:smile ...
似係假天真, 佢本身有黃色思想, 偏向泛民

引用:
原帖由 一個普普通人 於 2019-9-27 12:20 PM 發表

看看曾先生就明...
基本上大部份高級公務員都是飲英女皇奶大.....
所以要清洗佢地,香港仆街之時,就係清洗佢地之日

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]