[其他] 風花雪月插少陣啦 2019

本主題由 YanNessIsMe 於 2019-9-4 10:30 PM 設置高亮
引用:
原帖由 top11 於 2019-9-4 10:44 PM 發表

我聽到有一批人話TVB唔中立~
我唔可以贊成或否定, 因為我覺得都係一時時~

但我頗為肯定其他個台, 有線, NOW, RTHK 肯定係有偏頗~

頭先唔知係邊度(可能係年燈區)見到話後者果三個台係黃金時間直播「民間記者會」, 其實只係呢三間傳媒機構自己畀咗個認受性班蓮燈人。佢地既無大台, 又唔係官方, 又成日話自己唔代表乜唔代表物, 咁你畀咁多認受性佢做乜呢?

另外 ...
維護法紀,香港基石

熱賣及精選
引用:
原帖由 auntie-ee 於 2019-9-4 10:41 PM 發表

唔覺wor 我果區大多數都係正常人,好清靜
幸福

大家好,我是新手,請多多指教。
從一個應該熟悉論壇的人,到一個網上白痴,連自己都不知自己是誰了
我自問尊重別人那就好了
早於十多年前就有網友勉勵我「豈能盡如人意,但求無愧於心」
昔日的網友全部一個不留、不知所終,相信無法找回,就如逝去的都只能留在記憶當中

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 auntie-ee 於 2019-9-4 10:47 PM 發表

維護法紀,香港基石
我打死都唔信有線CABLE會講囉~

大家好,我是新手,請多多指教。
從一個應該熟悉論壇的人,到一個網上白痴,連自己都不知自己是誰了
我自問尊重別人那就好了
早於十多年前就有網友勉勵我「豈能盡如人意,但求無愧於心」
昔日的網友全部一個不留、不知所終,相信無法找回,就如逝去的都只能留在記憶當中

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 top11 於 2019-9-4 10:46 PM 發表

你改簽名?
有無好似大教授咁大叫「 X Y @ & , 正 式 啟 動 」?
仲要一路叫, 一路手指指咁班後生仔先覺得你型GA~
肛復香港, 屎袋曱命
曱甴治港, 正式啟動

原諒他們是上帝的事 我們的任務就是送他們見上帝 --普京

回覆 引用 TOP

笑死人,又話中共軍十分鐘可來到香港 
講到林鄭跪低都仲未到 
一定係中共軍個時鐘唔係進口貨 

吹吹水 , 咪當真

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 auntie-ee 於 2019-9-4 10:42 PM 發表

黐到全身都係 果然係黐膠花革命

10191625 10191626
成班騎呢,真係唔係正常人

回覆 引用 TOP

我又黎

夜深人靜之時   我是自己的
笑死人,中共獨裁黨話佢地有足夠多的方法來平息香港的動亂 
原來係叫佢個奴才跪低來求香港人放過佢 
香港人仲有4大訴求未達成 
叫佢跪多 4 次啦,香港人會考慮下放唔放個佢啲。

吹吹水 , 咪當真
24名?

引用:
原帖由 lokisilver 於 2019-9-4 11:00 PM 發表

我又黎
版主來囉!
燈燈燈凳!起音樂.........有請版主黎吹水版,大家吹兩句水....

市民街頭怒駡陳方安生“賣國賊,不得好死
https://www.youtube.com/watch?v=imtRhtNKk6Q

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kwan1516 於 2019-9-4 11:11 PM 發表

版主來囉!
燈燈燈凳!起音樂.........有請版主黎吹水版,大家吹兩句水....
我負責抽水

夜深人靜之時   我是自己的
引用:
原帖由 chanwah1963 於 2019-9-4 11:07 PM 發表

24名?
你.....亂噏24

引用:
原帖由 kwan1516 於 2019-9-4 11:34 PM 發表

你.....亂噏24
好彩快一步,再遲一步就25…

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。