• 瀏覽: 184,471
  • 回覆: 5,059
  • 追帖: 5
+773
引用:
原帖由 top11 於 2019-9-4 10:44 PM 發表
我聽到有一批人話TVB唔中立~
我唔可以贊成或否定, 因為我覺得都係一時時~

但我頗為肯定其他個台, 有線, NOW, RTHK 肯定係有偏頗~

頭先唔知係邊度(可能係年燈區)見到話後者果三個台係黃金時間直播「民間記者會」, 其實只係呢三間傳媒機構自己畀咗個認受性班蓮燈人。佢地既無大台, 又唔係官方, 又成日話自己唔代表乜唔代表物, 咁你畀咁多認受性佢做乜呢?

另外 ...
維護法紀,香港基石

引用:
原帖由 auntie-ee 於 2019-9-4 10:41 PM 發表
唔覺wor 我果區大多數都係正常人,好清靜
幸福

引用:
原帖由 auntie-ee 於 2019-9-4 10:47 PM 發表
維護法紀,香港基石
我打死都唔信有線CABLE會講囉~

引用:
原帖由 top11 於 2019-9-4 10:46 PM 發表

你改簽名?
有無好似大教授咁大叫「 X Y @ & , 正 式 啟 動 」?
仲要一路叫, 一路手指指咁班後生仔先覺得你型GA~
肛復香港, 屎袋曱命
曱甴治港, 正式啟動

笑死人,又話中共軍十分鐘可來到香港 
講到林鄭跪低都仲未到 
一定係中共軍個時鐘唔係進口貨 

引用:
原帖由 auntie-ee 於 2019-9-4 10:42 PM 發表
黐到全身都係 果然係黐膠花革命

10191625 10191626
成班騎呢,真係唔係正常人

我又黎

笑死人,中共獨裁黨話佢地有足夠多的方法來平息香港的動亂 
原來係叫佢個奴才跪低來求香港人放過佢 
香港人仲有4大訴求未達成 
叫佢跪多 4 次啦,香港人會考慮下放唔放個佢啲。

24名?

引用:
原帖由 lokisilver 於 2019-9-4 11:00 PM 發表
我又黎
版主來囉!
燈燈燈凳!起音樂.........有請版主黎吹水版,大家吹兩句水....

市民街頭怒駡陳方安生“賣國賊,不得好死
https://www.youtube.com/watch?v=imtRhtNKk6Q

引用:
原帖由 kwan1516 於 2019-9-4 11:11 PM 發表

版主來囉!
燈燈燈凳!起音樂.........有請版主黎吹水版,大家吹兩句水....
我負責抽水

引用:
原帖由 chanwah1963 於 2019-9-4 11:07 PM 發表
24名?
你.....亂噏24

引用:
原帖由 kwan1516 於 2019-9-4 11:34 PM 發表

你.....亂噏24
好彩快一步,再遲一步就25…

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]