• 瀏覽: 184,494
  • 回覆: 5,059
  • 追帖: 5
+773
引用:
原帖由 打雜天使 於 2019-11-6 04:30 PM 發表

大公網 洞悉先機 又或者坐左時光機 預知何妖疑似跟不同政見人仕打鬥!
大公網就好似紫色裙姣婆g一樣
隨撚便便就伸脷
@飛天盒仔 這樣解釋是否對呢

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2019-11-6 04:32 PM 發表
你去睇返果個 POST 嘅第一個 COMMENT 咪知道係 FB 嘅問題囉。

anyway 何妖 成功令大家注意佢大半天 算是公德完滿了🙏

引用:
原帖由 yipb1 於 2019-11-6 04:37 PM 發表

大公網就好似紫色裙姣婆g一樣
隨撚便便就伸脷
@飛天盒仔 這樣解釋是否對呢
唔伸脷奶 點可以 吸引到D老闆做恩客呢!?

引用:
原帖由 打雜天使 於 2019-11-6 04:40 PM 發表

唔伸脷奶 點可以 吸引到D老闆做恩客呢!?
佢天生淫濺
唔插唔舒服
可能淫水太多

引用:
原帖由 一個普普通人 於 2019-11-6 13:25 發表

攪左幾個月...相信多左人要睇精神科...
原本睇緊個D...相信更加嚴重...
類似情況會以幾何級數上升....我估...
政治口號式噪音滋擾令人心理不安,長期的影響可以引起生理暴力反叛。政治令人瘋狂…

搵到你話琴日果個大公 PO,正如你講,係顯示琴日嘅日子。

不過,果個 post 右上角有一個 menu,可以睇到創建日期,顯示係今日。

所以我話點解係 FB 錯。

你明點解啦。

怕你唔色,CAP 晒圖,因為我色。

唔怪之得大公小編無刪 PO,真係醒。刪咗就死無對正。

@佛口蛇心十一  

引用:
原帖由 打雜天使 於 2019-11-6 04:38 PM 發表

anyway 何妖 成功令大家注意佢大半天 算是公德完滿了🙏

引用:
原帖由 @海東青 於 2019-11-6 05:10 PM 發表

政治口號式噪音滋擾令人心理不安,長期的影響可以引起生理暴力反叛。政治令人瘋狂…
好多奇人異士由仙山呀...地獄呀...走哂出嚟....所以我星期六寧願上心震消閒一日...冇眼睇....

叫口號唔緊要,曱甴鍾意點叫都可以,只要唔影響到其他人無乜問題。

不過巳經快 5 個月,最慘係啲公公婆婆,出街提心吊膽。

加埋宜家殺人一單又一單,唉~~~~
引用:
原帖由 @海東青 於 2019-11-6 05:10 PM 發表

你坐咗高鐵未呀???

我仲未得閒坐,好想試下高鐵。
引用:
原帖由 一個普普通人 於 2019-11-6 05:32 PM 發表

好多奇人異士走哂出嚟....所以我星期六寧願上心震消閒一日...冇眼睇....

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2019-11-6 05:39 PM 發表
你坐咗高鐵未呀???

我仲未得閒坐,好想試下高鐵。
冇坐過...有東鐵坐東鐵....平靚快....

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2019-11-6 17:37 發表
叫口號唔緊要,曱甴鍾意點叫都可以,只要唔影響到其他人無乜問題。

不過巳經快 5 個月,最慘係啲公公婆婆,出街提心吊膽。

加埋宜家殺人一單又一單,唉~~~~

...
噪音和細菌都係空氣傳播,殺傷力非同小可。軍事上的聲波炮可以殺人不見血…
政治口號就係利用這點長期默化,社妓大聲公比警棍更厲害

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2019-11-6 05:32 PM 發表
搵到你話琴日果個大公 PO,正如你講,係顯示琴日嘅日子。

不過,果個 post 右上角有一個 menu,可以睇到創建日期,顯示係今日。

所以我話點解係 FB 錯。

你明點解啦。

...
係喎~
扲入去後,個時間又係正常翻~

假記者,真暴徒,光天化日,人山人海,竟然話警察想強姦佢

https://www.facebook.com/512700315470576/posts/3256394081101172/

引用:
原帖由 auntie-ee 於 2019-11-6 08:27 PM 發表
假記者,真暴徒,光天化日,人山人海,竟然話警察想強姦佢

https://www.facebook.com/512700315470576/posts/3256394081101172/
最好有人發條片給浸大校董會, 管理層, 錢大康校長!

貿易戰休兵是用香港換來的?傳川普"賣香港"換取貿易戰進展 "香港法案"也在參議院卡關..

看見痴瘋被DQ只係出來一兩次,就死狗無晒能樣

好快就到封毒果
https://www.youtube.com/watch?v=OuSk4DmbbcI

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]