• 瀏覽: 8,369
  • 回覆: 16
  • 追帖: 1
+3

引用:
原帖由 thinkingfact 於 2019-9-4 10:19 PM 發表
一樣好😂😂唔好笑死人
香港護士人工3萬以上
烏克蘭護士人工3000
烏克蘭美女想嫁中國農民,港女想嫁菲律賓農民?

引用:
原帖由 y98141 於 2019-9-4 10:37 PM 發表
香港人鐘意講錢,好簡單,烏克蘭係歐洲國家入面gdp per capita倒數第二
香港人話烏克蘭人有民主冇錢都開心過香港人

引用:
原帖由 2810375657 於 2019-9-4 11:06 PM 發表
他們一無所有,但自由了🤣
烏克蘭美女做左自由閪

引用:
原帖由 thinkingfact 於 2019-9-4 10:19 PM 發表
一樣好😂😂唔好笑死人
香港護士人工3萬以上
烏克蘭護士人工3000
烏克蘭美女賣子宮做代孕母

引用:
原帖由 YDeepFrog 於 2019-9-4 11:43 PM 發表
BBC:《Winter on fire 凜冬烈火》香港熱播 女生落淚:希望香港有好結果!BBC敢告訴港人烏克蘭現狀真實情況嗎
BBC想香港變成烏克蘭

引用:
原帖由 Hung196108 於 2019-9-7 03:18 PM 發表
過海去澳門,找個烏克蘭妹侍浴,佢應該會好開心咁同你講。
難得有顏色革命,烏克蘭得以自由民主,她才有機會去澳門工作,結識到不小香港人,一起做愛做的事,賺開心錢回去養家。
在蘇俄管治下,她只能在工廠辛苦工作,賺取微薄的收入。 ...
但係蘇聯解體已經超過二十年,班工廠烏克蘭妹已經老,後生呢班應該冇經歷過

引用:
原帖由 DoubtfulSound 於 2019-9-8 06:34 PM 發表

依家係2019呀, 唔係2014
1989年北京又點呀
2019年烏克蘭東部打緊仗,亂過敍利亞

引用:
原帖由 DoubtfulSound 於 2019-9-8 06:34 PM 發表

依家係2019呀, 唔係2014
1989年北京又點呀
2019年北京一定好過2019年烏克蘭首都基輔

引用:
原帖由 alibabala 於 2019-9-8 07:12 PM 發表

確實有農村出來的國人娶了洋媳婦、
但他工作生活地早不在農村了、
只是逢年過節偶爾回去看一下。
為何已經有民主自由的烏克蘭美女要咁折墮嫁比獨裁極權國家嘅一介草民?

引用:
原帖由 隨時間流逝 於 2019-9-8 07:18 PM 發表
烏克蘭而家比大陸都不如,1,2千蚊人工。
生活費超市同大陸同價左右。
好多烏克蘭高學歷美女寧願賣子宮做代孕母

引用:
原帖由 alibabala 於 2019-9-8 08:05 PM 發表

我的意思是說,娶洋媳婦的並非真正的農民、
烏克蘭美女們還是有條件要求的、
你的這個問題、
更應該由希望香港變成烏克蘭的港人回答。 ...
上面有條友話2019年嘅烏克蘭好過2019年嘅北京,你點睇?

引用:
原帖由 alibabala 於 2019-9-8 08:46 PM 發表

這是智力測驗題?
如果按照這名網友的觀點、
今後烏克蘭會在“民主”制度下大有所為、
而不用在意他目前的現狀、
我只能說至少在目前完全看不到任何希望、
克里米亞之前經濟就已經很差了,
更不要說2014年之後了、

我沒去過烏克蘭,只能從媒體和在烏克蘭留學、經商、旅遊的人帶回來的相關信息中了解。
國內去過的還是很多的、

https://www.z ...
樓上有條友仲幻想緊顏色革命之後嘅烏克蘭係人間天堂

引用:
原帖由 Hung196108 於 2019-9-14 03:01 AM 發表

想知,如何申請烏克蘭妹來港做「烏傭」?
烏克蘭美女比較想你娶佢多d

引用:
原帖由 singsingcat 於 2019-9-17 06:37 PM 發表
其實唔好羨慕人,可以直接移民過去,好平姐。不過人地要求高質,你話參加過曱甴革命,一定免投資仲有津貼呀
https://kknews.cc/zh-hk/world/9pyv338.html
科學家和文化人物,他們的移民符合烏克蘭的利益。
高素質的專家和工人,他們對烏克蘭的經濟至關重要。
根據烏克蘭內閣命令,在烏克蘭商業經濟投資不少於10萬美元(買房除外)。 ...
邵嵐咁醜樣,冇人會搵佢做代孕母,所以佢應該唔會去,都係得個d曱甴仔去。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]