• 瀏覽: 8,368
  • 回覆: 43
  • 追帖: 1
+3
過海去澳門,找個烏克蘭妹侍浴,佢應該會好開心咁同你講。
難得有顏色革命,烏克蘭得以自由民主,她才有機會去澳門工作,結識到不小香港人,一起做愛做的事,賺開心錢回去養家。
在蘇俄管治下,她只能在工廠辛苦工作,賺取微薄的收入。

Ukraine war footage.
打得激烈。
子彈橫飛。

https://youtu.be/6l118fdnkS0

引用:
原帖由 Hung196108 於 2019-9-7 03:18 PM 發表
過海去澳門,找個烏克蘭妹侍浴,佢應該會好開心咁同你講。
難得有顏色革命,烏克蘭得以自由民主,她才有機會去澳門工作,結識到不小香港人,一起做愛做的事,賺開心錢回去養家。
在蘇俄管治下,她只能在工廠辛苦工作,賺取微薄的收入。 ...
但係蘇聯解體已經超過二十年,班工廠烏克蘭妹已經老,後生呢班應該冇經歷過

毒媒唔報,井底之蛙又點會知

呢個已經係拍得佢地叫好喇

https://youtu.be/NuQS7BA3yjU

引用:
原帖由 記協狗 於 2019-9-4 22:03 發表
依家係2019呀, 唔係2014
1989年北京又點呀

引用:
原帖由 DoubtfulSound 於 2019-9-8 06:34 PM 發表

1989年北京又點呀
2019年烏克蘭東部打緊仗,亂過敍利亞

引用:
原帖由 DoubtfulSound 於 2019-9-8 06:34 PM 發表

1989年北京又點呀
2019年北京一定好過2019年烏克蘭首都基輔

引用:
原帖由 記協狗 於 2019-9-4 22:34 發表

烏克蘭美女想嫁中國農民,港女想嫁菲律賓農民?
確實有農村出來的國人娶了洋媳婦、
但他工作生活地早不在農村了、
只是逢年過節偶爾回去看一下。

烏克蘭而家比大陸都不如,1,2千蚊人工。
生活費超市同大陸同價左右。

引用:
原帖由 alibabala 於 2019-9-8 07:12 PM 發表

確實有農村出來的國人娶了洋媳婦、
但他工作生活地早不在農村了、
只是逢年過節偶爾回去看一下。
為何已經有民主自由的烏克蘭美女要咁折墮嫁比獨裁極權國家嘅一介草民?

引用:
原帖由 隨時間流逝 於 2019-9-8 07:18 PM 發表
烏克蘭而家比大陸都不如,1,2千蚊人工。
生活費超市同大陸同價左右。
好多烏克蘭高學歷美女寧願賣子宮做代孕母

引用:
原帖由 記協狗 於 2019-9-8 19:21 發表

為何已經有民主自由的烏克蘭美女要咁折墮嫁比獨裁極權國家嘅一介草民?
我的意思是說,娶洋媳婦的並非真正的農民、
烏克蘭美女們還是有條件要求的、
你的這個問題、
更應該由希望香港變成烏克蘭的港人回答。

引用:
原帖由 alibabala 於 2019-9-8 08:05 PM 發表

我的意思是說,娶洋媳婦的並非真正的農民、
烏克蘭美女們還是有條件要求的、
你的這個問題、
更應該由希望香港變成烏克蘭的港人回答。 ...
上面有條友話2019年嘅烏克蘭好過2019年嘅北京,你點睇?

引用:
原帖由 SilverHaze 於 2019-9-4 10:34 PM 發表

烏克蘭變天之後,第一樣發生既野,就係國庫所有 150噸 黃金,即刻俾人運走左.
去左邊 ? 有興趣各位自己查下.
搵過相關資料,只知不明身份人士用飛機運走庫存黃金

美國無認頭

黃金即係被搶走

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]