• 瀏覽: 1,930
  • 回覆: 17
不怕做不到,只怕想不到

基因只決定你來自什麽人,不決定你成爲什麽人
引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-9-3 07:36 PM 發表
下星期 9 月9日,美帝通過香港人權民主法案係事在必行嘅事

我建議 共產黨 向美帝做出以下嘅報復:

1. 馬上同美帝斷交
2. 馬上退出 世貿、、世衛、聯合國、奧運等所有國際組織, 以表示對被文明世界歧視之報復。 冇左共產黨參與, 所有國際組織都一定完蛋
3. 馬上帶領14億中華人民共和國人離開地球去流浪, 冇左中華人民共和國人消費, 全地球都一定經濟崩潰:sm ...
我建議樓主:

1) 即刻申請退出中國籍
2) 剪爛你自己張中華人民共和國香港特別行政區身份證

既然不文明, 不如中共出兵打9老美

“傻X” 就是說你這種人!

澳門幾間美資賭場, 肯定不能贖牌敗走

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-9-3 09:49 PM 發表

我都係被迫用 咁低賤嘅身份證同護照

所以, 依家號召有識之士, 一齊加快共產黨滅亡, 到時就可以有新嘅證件用
既然係咁,建議你不如早日投胎reboot,易過幻想共產黨滅亡

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-9-3 07:36 PM 發表

1. 馬上同美帝斷交
2. 馬上退出 世貿、、世衛、聯合國、奧運等所有國際組織, 以表示對被文明世界歧視之報復。 冇左共產黨參與, 所有國際組織都一定完蛋
3. 馬上帶領14億中華人民共和國人離開地球去流浪, 冇左中華人民共和國人消費, 全地球都一定經濟崩潰:sm ...
傻啦。中央唔知幾歡迎美國通過香港人權民主法案。
當法案通過,變相為中央助攻。香港呢個中國雞肋大局以已定,certified dead。中央就冇後顧之憂,可以專注開發深圳,及同美國揀過。

引用:
原帖由 footballfan 於 2019-9-4 03:15 AM 發表

既然係咁,建議你不如早日投胎reboot,易過幻想共產黨滅亡
驚佢投胎做唔返人,墮落做曱甴

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-9-5 12:27 AM 發表
咁咪好囉
係呢, 你自己幾時返 示範區 享用巨大發展機遇啊?
港獨今次明目張膽咁攪一場大龍凰,助攻美國向中央施壓。如果你仲相信中央仍然會對香港有前途仲有期望、有信心,我就真係無話可說。

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-9-5 00:30 發表
咁我都想down機前做D野促進共產黨滅亡吖嘛
衝過深圳河或者搭飛機去中南海,大叫天滅中共後自焚~

引用:

1. 馬上同美帝斷交
出動解放軍,捉清黃屎, 一個一個咁殺, 直至美國投降為止!!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]