• 瀏覽: 741,193
  • 回覆: 58
  • 追帖: 286
+380
留名

引用:
原帖由 wskwan 於 2019-9-1 08:33 PM 發表
留個位先我始終覺得,林鄭不是一個合適的人選,無當機立斷的心
林鄭幻想大和解,我就知她犯大錯,她極其量做個政務官可以,想做政治家差太遠.

引用:
原帖由 wilsonkf 於 2019-9-1 08:35 PM 發表

唔坐船仲可以點
坐船咪叫做比較醒law. 行路果班真係唔知想點

另外仲有船去屯門, 但大部份黑衫係東涌拾下拾下時尾班船已走
所以得返愉景灣同梅窩坐船兩個方法, 但都係去中環, 警察係碼頭一截就...
D 金主正契弟, 又唔租條船比佢地走鬼... ...
換我就找間屋過夜.走佬仲跟大隊是無腦.

引用:
原帖由 hkdotcom 於 2019-9-1 08:48 PM 發表

佢都估唔到而家d人尤其係d仆街「年輕人」可以咁無人性,我相信大家都估唔到, 香港仲有十年貨仔玩下,大家睇路
仲未去到周街強姦反對曱甴的女性,唔洗灰心.

抄晒身份証.有做過激野的有排震,曱甴又衰左.

引用:
原帖由 傷心尋回犬 於 2019-9-1 09:21 PM 發表

唔使
派特使去蘇格蘭,傾傾將來“國家級經貿合作”,去為蘇獨打強心針
傾下北冰洋碼頭事務,希臘碼頭都係中國救生,有得諗架.

引用:
原帖由 bobo_wong 於 2019-9-1 09:31 PM 發表

班pk可能諗住過到海,就走下一埸玩。
比警察抄晒身份証,回家哭了.

引用:
原帖由 big3624 於 2019-9-1 10:29 PM 發表

港鐵一定有鬼
港鐵本身就是鬼,先前暴徒特別車,之後被中央點名才有扮乖,昨晚是有乘客報警,才有警察入地鐵拘捕的事,今天港鐵點解無警察,說不定就是沒有人報警.

港鐵被破壞,為什麼沒人報警?反正上市公司,又不用自己口袋拿錢出來修理.

引用:
原帖由 香港勇敢的手袋 於 2019-9-1 10:44 PM 發表

佢應該係一個工作能力好強既人,但唔係一個領導者,可以帶一班人管治香港,佢係要俾一個領導者去帶領來做就得,叫佢帶就死得
我認同她政務工作.不認同她的領導能力.

引用:
原帖由 stock1357 於 2019-9-2 12:21 PM 發表

希望林鄭月娥醒覺起來,勇敢面對敵人,決一死戰!
別期望林鄭,林鄭根本上不可能有能力擺平,這次反送中的最大力量是智能電話,大量的懶人包洗腦宣傳,而林鄭根本就沒有能力可拆解,就算國家都被不要臉的book跟youtube都擺明車馬跟國家叫陣,剛去做了一個200多人手拖手的小統計,樓下的幼稚園老師全口罩,中學生大約20比1的學生跟一個成年黑衫人.奇怪的是沒看到像小學生的出現.

成年黑衫人都做領叫的角色,中學生就像失心瘋的跟著叫,而學生當中,女的明顯又比男的多一些,約6:4,看到這畫面第一個想到的就是射鵬英雄傳的流毒無窮,歐陽蜂所制的蛇毒擁有自我複製能力,由第一條受感染的鯊魚,傳染給其他鯊魚,而被感染的鯊魚又成為毒藥源頭,最終整個鯊魚族群被毒殺才能止息,社交軟件不都是這樣?

請問林鄭又有何能力?可抗敵西毒的流毒無窮,在下想,香港有排煩,流毒已入骨髓,殺不得又止不了,自求多福啦,國家出手都不可一日平息,這是一場比抗戰難打的仗,家中有學生仍未中毒的,多做點思想教育.

引用:
原帖由 公主一號 於 2019-9-2 05:49 PM 發表

係咪女性就可以叫公主先
分2種,一種是大家的公主,另一種是私家的公主,唔知你想當那一種?

引用:
原帖由 公主一號 於 2019-9-2 05:57 PM 發表

係各花入各眼嘅公主
咁又分2種,1是採花賊,2是惜花人.

唔係掛,真係大開眼界,剛去睇睇個風點走,居然是估計回馬槍而且會很接近香港,真是風雨飄搖的日子.

引用:
原帖由 公主一號 於 2019-9-2 06:18 PM 發表

林鄭?佢由612當日開始,撤回條例,就已經注定係錯架啦!硬又唔硬落去,要硬時軟,人地唔食住你等幾時?!
難為了警隊同佢打生打死,真係講起都嬲 ...
林鄭是612比班25尊貴議員賣了,個個怕事,沒人去立法會.

引用:
原帖由 鬼屋深情的駱駝 於 2019-9-2 06:20 PM 發表

佢條回頭路線咁行法,分分鐘打正香港喎
風眼底下,風力反而弱,依家睇有幾十公里距離,要小心爆玻璃.

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]