• 瀏覽: 740,905
  • 回覆: 7,395
  • 追帖: 286
+380
跳船有無得諗

引用:
原帖由 wilsonkf 於 2019-9-1 08:37 PM 發表

就係等緊...
好呀,破壞得咁過癮呀嗱

中環碼頭有船到, 警察簡人搜身, 直接放左好多

引用:
原帖由 cannycandy 於 2019-9-1 08:19 PM 發表
感覺呢次運動結束時應該都係悲劇收場, 除審判懲罰外班曱甴未必承受到果種挫敗, 有人變空中飛人少不了
我都咁諗
只可以咁講,路係自已揀

引用:
原帖由 地下黨員 於 2019-9-1 08:39 PM 發表
跳船有無得諗
跳海啦曱甴們

千祈唔好大規模射殺或斬殺暴徒!

報到先

報到。大叔。

頭先大好機會唔捉, 而家先黎做樣, 除左係因為尋日扯得太盡, 力竭筋疲, 我已經再幫唔到佢地搵籍口

Year,落船即拉

其實,政府到而家都不定性這場香港之亂是暴動,不去定性連登及其暴徒為恐怖組織,為什麼?正所謂出師有名,下個定性,開放警察武力,統合各政府機關及機構去統一抗敵,不是更好嗎?難道是怕死人或美國再出手?

引用:
原帖由 realfo 於 2019-9-1 08:36 PM 發表
唉...佢哋聽日話塞鐵喎
仍然都係果句,版友各搵方法返工,唔好比班曱甴被罷工,港鐵到現在我仍然覺得呢間公司及員工都係自作自受,佢地到現在都無職員受傷算係還神了。

不合作運動就係佢地幫自己放血,再黎多幾次,D前線傻仔自殺都有,8月5佢地好多係地鐵擋門既靚仔被屌到懷疑人生,係咁係連登度呻話好唔開心,好想死。

引用:
原帖由 y98141 於 2019-9-1 08:39 PM 發表
中環碼頭有船到, 警察簡人搜身, 直接放左好多
正!終於做場好戲次次玩完反屋企吖拿

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2019-9-1 08:31 PM 發表

始終香港問題,要香港人自己面對返,下下想靠阿爺係不切實際,今日去針灸個國內來港既醫師都講,就係因為香港人對成件事唔理,先做就班暴徒咁放肆,所以阿爺好多次出聲叫香港人做野,但係奈何冇咩人理,個個仍然係一邊食花生一邊睇戲,既然香港人自己唔關心香港唔想香港好,阿爺仲有咩野講,我諗,如果香港人大多數人肯出黎大大聲叫阿爺出兵平亂,阿爺實會出,不過現實係香港人,竟然連出聲求救都唔肯做而選擇繼續睇戲,咁樣 ...
其實只要向所有大學施壓,凡參與暴力集會被捕的學生,一律開除學籍,永不錄取,已經少一大半暴徒啦!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]