• 瀏覽: 4,392
  • 回覆: 28
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 YDeepFrog 於 2019-8-30 10:27 PM 發表
香港教育大學講師在給學生的郵件中,稱這個夏天是“今生見過的最美麗的夏天”,
並表示學生若參加暴動,絕不用擔心功課問題。

他甚至表示可以與學生在課堂上討論宣傳問題。
有教師如此,無怪學生變成那副模樣! ​​​​
...
郵件?好,正好!

引用:
原帖由 YDeepFrog 於 2019-8-30 10:28 PM 發表

太小了,看不清

泛民暴徒 毀滅社會 破壞安寧,

認 住 佢 地 「泛 民、民 陣 各 黨、本 土、學 聯」!7 0 0 萬 香 港 市 民 要 報 復 ,必 需 在 下 一 界 選 舉 不 投 票 他 們 , 甚 至 有 生 之 年 也 不 投 他 們 !要 讓 泛 民 吃 下 自 己 種 的 魔 鬼 罪 孽

引用:
原帖由 YDeepFrog 於 2019-8-30 10:27 PM 發表
香港教育大學講師在給學生的郵件中,稱這個夏天是“今生見過的最美麗的夏天”,

...
公開此老師姓名!

嘩, d咁嘅水平可以做English grammar導師?
"There will no tutorials..."

呢d學術不高,心術不正嘅垃圾,校方應該一早炒咗佢。

鼓勵學生犯法算唔算犯法

引用:

...
你睇無良心葉建源就知。呢條人型以前咪係呢間野教囉。

教學生罷課既老師不得好死,等報應等天收。

教大都係大學
當然當中都有成績優異嘅學生,但大部份收嘅學生係咩成績😑

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]