• 瀏覽: 8,559
  • 回覆: 103
  • 追帖: 1
+20
中學生總數有多少人?
4000人佔幾多百份比?

香港年青人最叻集體欺凌

政府好無恥 仲係拖唔肯正視訴求

引用:
原帖由 Kingsourceman 於 2019-8-29 06:29 PM 發表
反對政府修訂《逃犯條例》激發示威浪潮,中學及大學學界均正籌備於下周開學日發起罷課,其中10間大專院校學生會計劃9月2日發起為期兩周的「罷課不罷學」活動,並計劃在中文大學百萬大道集會。香港中學生罷課聯盟今日(29日)舉行記者會,宣布多個中學生組織的罷課活動安排。他們稱於下周二(3日)發起罷課,現時估計有超過90間中學的學生參加,約有3000至4000人。他們又計劃於9月1日在添馬公園發起中學生集會, ...
我估班畜牲會騷擾唔罷課嘅學生,令佢哋被支持罷課!

就要睇全港校長有冇牙力抗衡曱甴。有D垃圾校x9up,不處分曱甴。下次打架,強姦,食堙,都冇問題,垃圾校長,如何面對自己子女,做番一個人

引用:
原帖由 冰風蓋天 於 2019-8-29 07:03 PM 發表

我估班畜牲會騷擾唔罷課嘅學生,令佢哋被支持罷課!
一定會

引用:
原帖由 nkt1234567 於 2019-8-29 07:01 PM 發表
政府好無恥 仲係拖唔肯正視訴求
一早正視咗訴求啦,林鄭係唔會答應所有訴求啫

引用:
原帖由 Kingsourceman 於 2019-8-29 07:12 PM 發表

五敗訴求,缺德不可!!!
明知要求無理,純粹政治噱頭!!

除第一項(實際已回應),其他全部不用 理會!! ...
正確

引用:
原帖由 simonfdf 於 2019-8-29 06:57 PM 發表
中學生總數有多少人?
4000人佔幾多百份比?
慣性吹大10倍
其實係400

引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2019-8-29 07:14 PM 發表

慣性吹大10倍
其實係400
omg

cctv 即加裝啦

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]